Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LARNAKA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Larnaka – Book og spar

  Oplev den smukke havneby Larnaka, der er berømt for Finikoudes Strand og dens sandstrandpromenade i byens centrum foret med palmetræer. Langs Mackenzie Beach finder du mange pulserende barer og restauranter. Det berømte M.S.Zenobia vrag er et populært dykkersted, og ligger lige ud for kysten. Et andet berømt sted i Larnaka er Church of Saint Lazarus fra det 9. århundrede, som indeholder graven af den helgen, som siges at have opstået fra de døde. Auto Europe tilbyder de billigste priser for din biludlejning i Larnaka, så lad os hjælpe dig med at komme på dit kysteventyr i dag! Hvis det er første gang du lejer igennem os, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Larnaka, for på den måde at være mere tryg i dit valg.

  Trafik

  At køre din biludlejning i Larnaka er enkelt for dem, der kommer fra Storbritannien, da næsten alle vejskilte er på engelsk, og trafikreglerne ikkke adskiller sig meget fra dem de kender. Kørsel foregår i venstre side i forhold til andre europæiske lande. Brug altid sikkerhedssele og brug aldrig mobiltelefonen under kørsel. Hvis du ikke bruger sikkerhedssele eller bliver taget under påvirkelse af alkohol, vil det koste dig en stor bøde. Vi anbefaler at læse mere om de generelle rejseråd før ferien til Cypern.

  For mere information har Auto Europe også samlet en guide til færdselsregler på Cypern.

  Parkering

  De fleste hoteller har deres egne parkeringsområder, så det er klogt at tjekke din bolig på forhånd. Mange parkeringspladser er placeret rundt om i byen, hvis du har lyst til at parkere din billeje i Larnaka og komme ud til fods. Betalt parkering er i drift fra mandag til fredag, mens parkometrene er slukkede i weekender og på helligdage.

  Geografisk information

  Byen Larnaka ligger på kysten af øen Cypern. Det er den tredjestørste by i landet. Øen Cypern har et solrigt middelhavsklima, som gør det til et fantastisk rejsemål året rundt. Somrene kan blive temmelig varme med temperaturer på op til 40°C, og er ideelle til at besøge stranden og tilbringe dagene ved havet. I løbet af efteråret eller vinteren er sightseeing og læring om den gamle historie i Larnaka også en god idé.

  Paphos lufthavn

  Paphos Lufthavn ligger ca. 5 km syd for Larnaka og mindre end 10 minutter fra byens centrum. Da det er den største lufthavn på Cypern, kan du forvente, at mange rejsende kommer ind og ud i løbet af sommerferien.

  Larnaka lufthavn (LCA)
  Hjemmeside: www.hermesairports.com
  Telefon: +357 77 778833

  Offentlig transport

  Du finder en bred vifte af busruter i Larnaka. Mange vil tage dig rundt i byen, hvor du endda kan rejse videre til Limassol eller Paphos.

  Nyttige links

  Turistinformation i Lanarka