Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I CYPERN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Cypern

  Generel information
  Med en billeje på Cypern er det let at komme rundt og opleve landet, møde lokalbefolkningen og se den flotte natur og de hollandsk inspirerede huse der er kendetegnende for øen.

  Krav
  For at leje en bil på Cypern skal man være mindst 21 år gammel, og have haft sit kørekort i 3 år. Førere under 25 år skal betale et gebyr, afhængigt af udlejeren. Sikkerhedsseler er lovpligtigt på forsæderne og børn skal være 5 år eller ældre for at sidde på forsædet. Barnesæder er lovpligtigt for børn op til 5 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Cypern er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t

  Vejregler
  Cypern er venstretrafikeret, hvilket vil sige at man kører i venstre side af vejen. En halv time før solnedgang, og en halv time efter solopgang, er det lovpligtigt at have lygterne tændt.

  Brændstof
  De fleste tankstationer befinder sig i de større byer på Cypern.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje på Cypern.

  Parkering
  Parkeringsautomater findes i alle større byer, og er normalt gyldige i 1 time af gangen. Hvis der på vejen er optegnet en dobbelt gul linie er parkering forbudt, og hvis det blot er en enkelt gul linie er af- og pålæsning tilladt.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigsenvejsleje er tilladt og koster ca 20 dollars. Internationale envejslejer er ikke tilladt.