Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LARNAKA BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Larnaka

  Larnaca giver dig mulighed for virkelig at fornemme den cypriotiske livsstil. Hvis du leder efter den perfekte balance mellem en afslappende ferie og den fantastiske stemning i en livlig by, er det det perfekte sted at besøge. Der er også masser af muligheder for at nyde solen og bare slappe af især på de smukke strande. Hvis du søger spænding, finder du masser af vandsporther, fra vandcykler til wakeboarding og spændende bananbådture. Selvom strandene er en vigtig attraktion for besøgende, finder du også masser af andre ting at lave i Larnaca, uanset om du rejser med din partner, familie eller venner.

  Hvis du rejser med børn, er strandene en af de bedste ting at lave i Larnaca. Med det bløde, pulverfine sand og lave dybblå vand, er de fleste strande velegnet til familier med yngre børn. Finikoudas strand er yderst populær blandt familier med regelmæssige livredderpatruljer og praktisk nærhed til spisesteder på den nærliggende promenade. Ligeledes er Mackenzie Beach ideel til yngre besøgende. Denne blå flag strand tilbyder det fineste sand, der er perfekt til at slappe af på eller lave utrolige sandslotte med. Der er masser af liggestole og parasoller til at holde børnene beskyttet mod solen. For voksne og teenagere tilbydes fremragende vandsport, og hele familien kan nyde en afslappet frokost i en af tavernerne, caféerne eller restauranterne i nærheden. Hvis dine børn er lidt ældre, og du vil have en mere actionfyldt dag, skal du tage en tur til Water World Waterpark. Det er det største vandland i Europa, og fyldt med forlystelser og rutsjebaner som Chariot Chase, Odyssey River og det svimlende Icarus vandfald. Der er også attraktioner for yngre besøgende: Trojan Adventure og Pegasus Pool er designet med små i tankerne og giver masser af sjov for hele familien.

  Hvis du planlægger at male byen rød og feste igennem, finder du masser af muligheder i Larnaca. De bedste klubber har etableret sig i centrum af byen, med dance-, house- og trance-musik frem til de små timer. Hvis du har lyst til noget lidt mindre livligt, kan du gå til barerne i havnen, hvor du kan nyde en cocktail, mens du lytter til chill-out musik. Du har også mulighed for at suge noget af den lokale kultur til dig, for eksempel ved et besøg i Hala Sultan Teke-moskeen. Kun syv minutters kørsel fra byens centrum byder det på fred og ro i overflod. Beskyt dig for solen under en af palmerne eller nyd en picnic ved saltsøen og se de forskellige trækfuglearter, der stopper her for en kort pause på deres rejser.

  Historie interesserede kan finde masser af fascinerende attraktioner at se og ting at lave i Larnaca. Du finder Larnacas slot ved enden af Foinikudes promenaden med udsigt over havet. Oprindeligt var det et middelalderligt fort og derfor kan du se en omfattende samling af kanoner fra det 16. århundrede og nogle smukt bevarede artefakter. Hvis du vil se den mørkere side af Larnacas historie, er der mulighed for at se galgen og cellerne der blev brugt, da slottet blev brugt som fængsel under britisk styre. For at rejse længere tilbage i tiden skal du tage i Pierides Museum, hvor du finder relikvier og rester fra de forskellige civilisationer, der har haft hjemme i Larnaca så langt tilbage som de oprindelige neolitiske indbyggere.

  Auto Europe er et af verdens førende biludlejningsfirmaer med over 24.000 afhentningssteder i mere end 180 forskellige lande over hele verden. Vi giver dig masser af gode muligheder for at leje en bil i Larnaca, uanset om du behøver en bil i mini-, økonomi-, mellemklasse eller stor kategori og om det er en luksusbil, autocamper, stilfuld SUV eller klassisk cabriolet. Auto Europe dækker alle store og små budgetter ved at tilbyde den rigtige bil til den rigtige pris, hvad enten det er til en familieferie i Larnaca eller en spændende biltur rundt på Cypern. Se, hvad andre har at sige om vores prisvindende service i biludlejningsanmeldelser fra Larnaca sektionen nedenfor.

  AUTO EUROPE LARNACA, CYPERN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Larnaca: