Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED FOX

  Biludlejning med Fox: Alt hvad du behøver vide om Fox

  Fox BiludlejningPå trods af at Fox er et relativt nyt biludlejningsfirma, har de slået grundigt igennem i branchen. Biludlejning med FOX startede i 1989, og idag tilbyder de udmærket kundeservice såvel som gode priser. Firmaet startede i Los Angeles Internationale lufthavn, og havde dengang som nu fokus på en god handel og tilfredse kunder. Grundlæggerne, som stadig ejer Fox, har lykkedes at udvide firmaet til 50 lokaliteter i USA og yderligere 22 i resten af verden.

  Auto Europe er en mæglervirksomhed, som med over 60 års erfaring har specialiseret sig i fantastiske handeler, har samarbejde med hundredevis af lokale, nationale og internationale biludlejningsfirmaer. Foruden exceptionel service og de bedste priser på billeje, kan vi også tilbyde leje af luksus køretøjer og autocampere. Vores samarbejde med Fox giver os fuldstændig tryghed for pålidelig service. Hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores reservations specialister.

  Fox billeje: Gode priser fra en ledende leverandør

  Fox har konstant vokset og udvidet siden starten for over 20 år siden. På grund af sin tilgang til udlejning, nemlig god service til rimelige priser, har de lykkedes med at positionere sig blandt sine store og gamle rivaler. Fox har specialiseret sig i at udleje biler fra de dyrere kategorier til lavere priser end de store biludlejere.

  Foruden USA har Fox for nyligt udvidet til også at leje biler ud internationalt, mest af alt i Storbritannien og Mexico. De tilbyder et stort udvalg af biler, og en flåde som hele tiden skiftes ud med de seneste mærker og modeller. Naturligvis vedligeholdes bilerne pedant, så en sikker og pålidelig oplevelse kan garanteres.

  I visse lufthavne har Fox en service, hvor Shuttle-busser med venlige chauffører hyppigt kører mellem lufthavnen og firmaets filial hvert 5. minut. Dette sammen med hurtig indtjekning og udlevering sikres af det engagement Fox lægger på kundeservice, og gør at det ikke føles som en ulempe at filialen ligger udenfor lufthavnen.

  Den unikke billeje oplevelse med Fox

  Hvis du planlægger at besøge Los Angeles, uanset om det er en forretningsrejse eller privat, bør du overveje biludlejning med Fox, så du kan opleve deres høje serviceniveau til fornuftige priser. Vores samarbejde med Fox giver os mulighed for at tilbyde besparelser på billeje på alle lokationer, specielt sammenlignet med leje direkte hos leverandøren. På vores hjemmeside kan du læse mere om de enkelte biltyper, hvilket kan hjælpe dig med at tage den bedste beslutning omkring dit valg af lejebil.

  Uanset om du leder efter en mini-bil som er god at køre i byen med, en økonomi – eller mellemstor bil, som giver god brændstof økonomi og komfort, kan Fox levere det. Kort sagt, hvis du leder efter velholdte moderne biler til en god pris, er Fox et godt valg. Kontakt os på Auto Europe idag hvis du vil leje en bil hos Fox, eller hvis du har flere spørgsmål om virksomheden. Vi hjælper hellere end gerne.