Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  GOLD RATE SPECIALTILBUD

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i USA & Canada med Gold rate hos Auto Europe

  Gold Rate USA & Canada

  Få store besparelser på din næste tur til Nordamerika - bestil en af Auto Europe's Gold Rate tilbud, udelukkende tilgængeligt i USA og Canada! Når du booker en biludlejning i USA med os, så kan du vælge at tilføje en Gold Rate pakke til din bestilling. Det giver dig store fordele og lader dig spare endnu mere på din ferie, end du allerede gør, ved at booke til vores overkommelige priser. Så hvis du er på udkig efter et godt billeje tilbud i USA, så læs endelig videre!

  Gold rate fordele

  Første tank brændstof
  Første tank brændstof

  Har du hørt om, at man skal betale for den første tank brændstof? Ikke med Gold Rate pakken! Den første tank brændstof er absolute gratis, da det er inkluderet i pakken. Én ting mindre at bekymre sig om, når du afhenter din lejebil.

  Valgfri ekstra: GPS
  Valgfri ekstra: GPS

  At leje navigation ved det lokale udlejningsfirma kan give store ekstraomkostninger. Ud over ovenstående fordele kan du bestille et seperat tilbud ved os, som også inkluderer GPS. På den måde vil navigationen blive reserveret til dig og du skal ikke bekymre dig om lokale ekstraomkostninger. En GPS er altså ikke inkluderet i Gold Rate pakken, men kan ved nogle lejemål være mulig at tilføje. Dette afhænger af destinationen og udlejningsselskab.

  Hvordan kan jeg tilføje gold rate pakken til min booking?

  Du kan vælge et tilbud med Gold Rate inkluderet. Udfyld først søgningen med dine krav og klik på 'Få et tilbud' knappen. Du vil herefter se et gitter med søgeresultater. Klik på den ønskede pris eller leverandør og scroll ned og kig efter Gold Rate pakken i beskrivelsen. Så hvad venter du på? Oplev friheden i et land med ubegrænsede muligheder og udforsk alle de fantastiske steder landet byder på. Læs mere om tilbuddet i USA og Canada i vores Gold Rate infografik. Book en af vores Gold Rate-pakker og udforsk Nordamerika!