Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  GOLD RATE-PAKKEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Gold Rate - En special pakke til rejsende i USA & Canada

  Gold Rate-pakken er for dig, som skal rejse til USA eller Canada, og som ønsker et eksta godt tilbud på din billeje! Med Gold Rate-pakken får du nemlig, udover din billeje mulighed for at tilskrive 3 ekstra fører til din billeje. Dette er især godt, hvis man står over for lange køreture, hvor det er optimalt at man skifter chauffør undervejs. Derudover får man første tank brændstof gratis og i nogle af pakkerne vil det også være muligt at få navigation med, uden ekstra gebyr.

  Auto Europe er specialister i formidling af billeje til USA og Canada - og nu giver vi, udover den bedste billejeoplevelse, også mulighed for at få store besparelser på din tur over Atlanten! Se vores infografik omkring Gold Rate-pakken og bliv klar til dit eventyr i USA og Canada! Vi har et stort netværk og tilbyder mere end 24.000 afhentningsteder verden over. Auto EUrope tilbyder samtidig de bedste priser på markedet og vægter kundeservice i høj grad.

  Skal du rejse til USA eller Canada? Vi ved hvordan du kan få store besparelser på din tur! Alt du behøver er vores...Gold Rate pakke!

  Tre ekstra førere
  Ikke én ekstra fører, men tre!
  Når du lejer bil med basispakken, vil den oftest kun inkluderer én fører. Ekstra førere vil derfor koste ekstra. Drag derfor nytte af Gold Rate pakken og tilskriv ikke bare én, men op til tre ekstra førere! Hvad syntes du om denne detalje? -Vi syntes det er perfekt til road trip i Nordamerika!

  Første tank brændstof gratis
  Hvorfor betale for første tank brændstof, når du kan få den gratis? Med vores Gold Rate pakke har du ret til første tank brændstof ganske gratis. Spænd sikkerhedsbæltet og gør dig klar til en road trip du aldrig vil glemme!

  Ekstra: GPS
  Gold Rate pakken inkluderer nogen gange valgfri GPS. Dette er en del af en seperat pakke, som tilbydes af nogen af vores udlejere. Skim resultaterne igennem i vores søgemaskine, for at finde udlejere der tilbyder GPS i tillæg til Gold Rate pakken.

  Infografik: Gold Rate