Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  AUTOCAMPER LEJE I
  FINLAND

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Finland

  Finland dækker en del af det nordligste område i Europa. Dette er et land, man ikke besøge for ofte. Turister er ikke det man ser mest af i Finland, men det faktisk ret uforståeligt. Finland er en nordisk perle, og har en også tendens til at være på den dyre side. Derfor kan man med fordel benytte sig af Auto Europe's nye service, autocamper leje i Finland og tage en mere budget-venlige tur, som samtidig sikrer dig en ekstraordinær rejseoplevelse.

  På rejse i Finland

  Finland er helt sikkert en af de mere eksotiske europæiske destinationer. Ikke alle lande kan prale af sådanne maleriske søer omkranset af store strækninger af skov. Det finske bøhland er så roligt som det kan fås, og egner sig perfekt til en campingferie. Finland har et tæt bånd med naturen, og det samme gør finerne, der nyder camping og bruger deres tid udendørs. Du vil finde masser campingpladser fordelt over hele landet, især i syd og langs kysten. Planlæg dit road trip over hele landet med en autocamper leje i Finland.

  Dem der besøger Lapland vil have en særlig mulighed for at nyde det flotte fænomen kendt som midnatssol. Dit begreb om tid og den tid, der passerer, kan blive en udfordring med en enkelt dag som strækker sig over to måneder. Det eneste mørke du kan opleve i midnatssolens fase er det svage tusmærke der lægger sig som et tæppe over landet. Der er mulighed for mange sommeraktiviteter som f.eks. kajaksejlads, golf og andre sportsgrene. For at spille golf nær polarcirklen, besøg campingpladsen Lomakeskus, Ounakoski eller Uruniemi. De smukke, maleriske fiskerlandsbyer er også et must-see om sommeren.

  I løbet af året finder der mange sjove og underlige konkurrencer sted i Finland. Læs mere om dem i vores infografik om "9 skøre konkurrencer i Finland", her.

  Finlands frosne søer og skove er eventyrlige-lignende om vinteren. Prøv camping i ørkenen om vinteren og du vil blive belønnet med en ekstraordinær, revitaliserende oplevelse af vinteren udendørs - vandren i sneen, slædehunde safari og en varm, afslappende sauna bagefter, for blot at nævne nogle få muligheder. Det finske øhav, som ligger ud for den vestlige og sydlige kyst, huser rigeligt med øer. Også kendt som Turku Øhav, det har flere øer end nogen anden øgruppe på vores planet, forbundet af enten broer eller mange vandveje. Pulserende dyreliv, er mangfoldige fauna og flora er garanteret, sammen med en eventyrlig ro og fred fra en stressende hverdag. Et af højdepunkterne er helt sikkert et besøg til Bengtskär, den højeste fyrtårn i Nordeuropa.

  Kom tæt på naturen, sid ved havet, tænd et bål og nyd en foryngende camping ferie i Finland!


  Populære autocamper destinationer i Finland

  Autocamper leje i Helsinki
  Helsinki
  Autocamper leje i Rovaniemi
  Rovaniemi

  Leverandører

  I Finland samarbejder Auto Europe med McRent for autocamper leje. McRent er en veletableret leverandør, der ejer et stort udvalgt af køretøjer til enhver smag eller budget. De tager særlig pleje af deres flåde og har til formål at give dig med de nyeste køretøjer.

  Autocampere til rådighed i Finland

  Vælg fra det enorme udvalg af køretøjer i Finland i henhold til dine egne rejsebehov. Det kan være en standard, familie eller en luksus autocamper, alt afhængigt af dine behov og budget. Søgeprocessen er ganske enkel - benyte ovenstående søgemaskine, lav en søgning, vælg et køretøj fra listen og bestil en gratis pdf-fil med de vigtigste oplysninger, herunder pris og udstyr. Hav en god ferie i Finland!

  Luxury Small

  Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 5,9 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Small

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,64 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Urban Plus

  Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Urban Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Plus Family Luxury

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Forbedre din oplevelse

  Du bruger en webbrowser, som vi ikke støtter. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse og sikkerhed.

  Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome eller Firefox