Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  KONKURRENCER I FINLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  9 Skøre konkurrencer i Finland

  Planlægger du din næste ferie og ønsker at kombinere sport og sjov? I så fald, tag til Finland! Landet er kendt for sine mærkelige konkurrencer og er med i Guiness World Records for deres sjove og skøre konkurrencer. Finnere kan lave alt om til sport og det kan være svært at forstå, at så mange af disse sportsgrene overhovedet findes. Denne nye infografik fra Auto Europe viser dig de skøreste konkurrencer du kan deltage i på din næste ferie i Finland!

  Auto Europe har tilbudt biludlejning services og kvalitets kundeservice i over 60 år. Vi samarbejder med de største og bedste internationale og lokale biludlejningsfirmaer over hele verden. Lej en bil i Finland fra den destination der passer dig bedst: vi tilbyder biler i 49 forskellige byer med afhentning i lufthavne, ved togstationer og forskellige bykontorer i hele Finland.

  Hold dette i tankerne: Hvad der sker i Finland, bliver i Finland.

  Elsker du sport og har lyst til at prøve noget nyt og anderledes? Så skal du helt sikkert tage en tur til Finland. Landet er kendt for sine kreative og utraditionelle sportsarrangementer og konkurrencer. Kig nærmere på vores liste over interessante og underholdende aktiviteter og vælg din favorit!

  1. VM i konebæring

  Tid og sted: Juli, Sonkajärvi
  Dette arrangementet har igennem den seneste tid øget sin popularitet betydeligt. Idéen er, at man skal bære sin kone igennem en forhindringsbane og første par over målstregen vinder. Førstepræmien er konens vægt i øl!

  2. Konkurrencer i issvømning

  Forskellige steder i Finland
  Issvømming er populært i Finland og er også en del af hverdagskulturen. Hop i det kolde vand efter du har været i sauna eller vær med i en af de mange issvømmingskonkurrencer.

  3. VM i luftguitar

  Tid og sted: August, Oulu
  Elsker du musik og er du god til at spille luftguitar? Så er dette noget for dig. Det er ikke let at være med i, men vældig morsomt at se på. Deltagerne kommer fra hele verden.

  4. VM i chili-spisning

  Tid og sted: August, Tampere Chili festival
  Denne konkurrence går "simpelt" ud på, at man skal spise så meget af Naga Morichi, verdens stærkeste chili, som man kan. Før du deltager kan du selvfølgelig smage på andre forskellige chilier gratis på festivalen.

  5. VM i mobilkastning

  Tid og sted: August, Oulu
  Fik man idéen til denne konkurrence, da man testede hvor uopslidelig den berømte Nokia 3319 var? Hvem ved, men hvis du har lyst til at prøve at kaste din telefon på de mest kreative måder, så skulle du helt klart deltage i denne konkurrence!

  6. VM i støvlekast

  Forskellige steder i Finland
  Blev holdt første gang i 1992 i Finland. Konkurrencen fik international opmærksomhed og er blevet arrangeret flere steder i Europa siden. Konkurrencen går ud på, lige så akavet som det lyder, at kaste din støvle så langt som muligt.

  7. VM i sumpfodbold

  Tid og sted: Juli, Hyrynsalmi
  Er normal fodbold for kedeligt? Så prøv sumpfodbold i stedet. Reglene er noget anderledes sammenlignet med normal fodbold og det kræver god kondition at spille.

  8. VM i malkeskammel kastning

  Tid og sted: Juli, Kangaslampi
  Har du nogensinde været så sur, så du har haft lyst til at kaste rundt med stole? Deltag i stedet i denne konkurrence i en lille finsk landsby.

  9. VM i myretue sidning

  Forskellige steder i Finland
  Meningen med denne konkurrence er præcis hvad du tror, nemlig at sidde i en myretue så lang tid som muligt.

  Husk på: Hvad der sker i Finland, bliver i Finland.

  Infografik: 9 skøre konkurrencer i Finland