Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I I
  HELSINKI

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Helsinki

  Tænker du på Finland til din næste ferie? Har du overvejet at anvende en autocamper leje i Helsinki ? Tænk på fordelene ved en camper og få det meste ud af dit ophold i Finland. Med et hjem på hjul har du egen frihed til at planlægge din egen ferie. Rejs gennem landet og besøg andre byer som Turku, Tampere eller Rovaniemi i nord. Begynd med en søgning efter en passende campervan model på vores hjemmeside. Auto Europe tilbyder dig et stort udvalg af forskellige autocampere til alle dine behov. Bestil det perfekte køretøj til dig og dine rejsekammerater på vores hjemmeside med et par nemme trin. Hvis du har spørgsmål, er vi her for dig på telefonnummer 0049 (0) 89412 072 98. Vores specialister hjælper dig gerne og hjælper dig med at vælge og bestille den rigtige autocamper.

  Campingpladser i og omkring Helsinki

  For at give dig et overblik over campingfaciliteter i regionen har vi udvalgt nogle eksempler på gode campingpladser. Se på listen nedenfor for at få en ide om, hvad man kan forvente at finde i Finland. Lej autocamper i Helsinki og start eventyret allerede i dag, så du kan få mest muligt ud af dit besøg i Finland.

  Rastila Camping Dette sted ligger kun 14 kilometer nordøst for Helsinki. 133 pladser er tilgængelige for autocampere og de alle med strømforsyning. De fleste af dem har endda trådløs internetadgang. Der er en indendørs swimmingpool og en smuk sandstrand nær de mange pladser. Derudover er der en sauna, to restauranter, cykeludlejning og en legeplads. Sanitære faciliteter leveres med varmt vand.
  Espoo Oittaa Campsite Espoo Oittaa Campingplads er beliggende nær byen Espoo, ca. 25 kilometer fra Helsinki. Der er masser af parkeringspladser til campere på stedet. Totalt har 64 strømforbindelse. Den nærliggende sø Bodomjärvi er populær til en svømmetur i det fri.
  Porvoo Camping Kokonniemi Dette kompleks ligger cirka 55 km fra Helsinki. Stedet tilbyder 40 pladser med ledig strømforbindelse. Ekstra faciliteter inkluderer en sauna, minigolf og cykeludlejning. Det livlige centrum af Porvoo kan nås til fods eller på cykel.
  Matkailukeskus Lempivaara Denne campingplads kan nås på E12 omkring en times kørsel fra Helsinki. Området er omgivet af skove og søer og gør det til et idyllisk sted for camping. Bortset fra 200 autocamper med strømforsyning, er der også bungalows af træ til leje.
  Santalahti Resort Med ca. 130 kilometers kørsel er denne campingsplads den fjerneste fra Helsinki. Den har 120 holdepladser med strømforsyning, hvoraf 70 har tv. Der er også fiskemuligheder og vandrestier til rådighed.

  Tilgængelige autocampere i Helsinki

  Auto Euro giver dig en række forskellige modeller af campere i Finland. Tag et kig på disse fire modeller nedenfor. Compact Plus (19,7 fod lang) er et ideelt køretøj til to passagerer. Den er udstyret med et toilet, bruser, køkken og en komfortabel dobbeltseng. Selvom Compact Luxury-modellen er ens i længden (19,8 fod), tilbyder den plads til og op til fire personer i form af to dobbeltsenge. Køretøjet er også udstyret med et toilet, bruser og køkken. Comfort Luxury-modellen giver mere plads (24,3 fod) og kan rumme op til fire passagerer. Autocamperen har fire sovepladser: en dobbeltseng og to enkeltsenge. Hvis du planlægger en ferie med en større gruppe mennesker, kan du overveje Family Plus-autocamperen. Takket være to enkeltsenge og to dobbeltsenge, kan køretøjet rumme op til seks personer. Den er også udstyret med et brusebad, køkken og toilet. Alle modeller har spildevandstanke.

  Compact Plus Luxury

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  B-Klasse Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,9 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Standard Family Plus

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Helsinki

  Der er meget at se i Finlands hovedstad, hvor over 600.000 mennesker bor i dag. Byens arkitektur viser sin mangfoldighed i bygninger, der har forskellige stilarter: classicisme, funktionalisme og art nouveau. Byens vartegn er den storslåede Helsinki-katedral ved Senat-pladsen. Andre interessante ting at opleve kunne være senatbygningen, universitetets hovedbygning og den ældste stenbygning i Helsinki, der alle er placeret i byens centrum. Finlands Bibliotek er et besøg værd, ligesom det finske arkitekturmuseum. En stor samling kunstværker udstilles på Statens Galleri. Det er opdelt i forskellige kunstarter: Ateneum (hovedsagelig værker af finske kunstnere), Kiasma (samtidskunst) og Sinebrychoff kunstmuseum (europæisk kunst).

  Aleksanterinkatu er en gade, der forbinder Senat-pladsen med Boulevard Mannerheimintie og er perfekt til en rolig gåtur gennem byen. En anden anbefaling er Esplanadi Park, som har regelmæssige koncerter på udendørsscenen. Helsinki byder på en række byparker, hvor 30% af byens byområde er besat af skove og parker. Et absolut must er Kaivopuisto Park ved havet. Omgivet af villaer og ambassader er parken meget populær blandt lokalbefolkningen. Besøg Ursa Observatoriet, der ligger på det højeste punkt i parken. Ellers nyd en god kop kaffe eller aftensmad på en af de mange spisesteder og caféer, der er baseret rundt om i parken. Den finske hovedstad fejrer Helsingfors dagen den 12. juni med en gratis udendørs koncert i Kaivopuisto Park. Forskellige udflugter og færgeture er tilgængelige fra havnen, herunder Korkeasaaru Zoo eller Soumenlinna-fæstningen. Der er også direkte færgeforbindelser til St Petersburg i Rusland, Travemünde i Tyskland, Stockholm i Sverige og Tallinn i Estland.

  Man bør ikke kun begrænse sig til den finske hovedstad. Specielt ikke hvis man vælger en autocamper leje i Helsinki. Med mange campingpladser i hele Finland, er det den ultimative måde at se det meste af dette smukke land på. Oplev natur, nordlys og den friske luft, der vil genoplive din krop og sjæl. Fyld camperen op med dagligvarer, book dine campingpladser på forhånd og start dit eventyr i Finland.