Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED AUTOCARAVAN EXPRESS OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med Autocaravan Express

  Autocamper leje med Autocaravan ExpressAuto Europe samarbejder med de største autocamper udlejere i industrien. Har du eksempelvis planer om at besøge varme og solrige Spanien, bør du tage et kig på vores store udvalg. Autocaravan Express blev etableret i 1986, og har gennem årene udviklet sig til at være et succesfuldt brand i Europa. Når du lejer en autocamper leje med Autocaravan Express vil du altid have en stor flåde af køretøjer til rådighed. Der er dermed altid stor chance for at vi matcher kundens behov. Virksomheden tilbyder køretøjer, som kan rumme alt fra 2 til 6 personer.

  Forsikring

  • Fuld forsikring (CDW) med en begrænset selvrisiko på 700EUR i tilfælde af uheld, er inkluderet i prisen. Denne forsikring er gældende i alle lande i EU.
  • Forsikringen dækker ikke personlige ejendele.
  • Ved afhentningsstedet vil personalet blokere et beløb 700EUR på førerens kreditkort. Bemærk venligst at der kun accepteres Visa og Mastercard.

  Hvilket udstyr bliver ellers tilbudt?

  Før du starter din autocamper leje med Autocaravan Express, vil du blive tilbudt muligheden om at tilføje ekstraudstyr til din reservation. Dette vil være med til at gøre din ferie endnu mere komfortabel.

  • Du kan tilføje campingborg med stole, som ligeledes kan benyttes udendørs. Derudover kan der også tilføjes GPS, så man let og overskueligt kan finde rundt.
  • Hvis du rejser med børn kan man også tilkøbe børnestole, som passer til barnets alder og størrelse.
  • Vi anbefaler at man tilføjer ekstraudstyret ved reservation, så der kan sikres bedst mulig tilgængelighed.
  • Autocaravan Express tilbyder gratis køkkenudstyr, sengetøj, håndklæder og eventuelle børnesæder, hvis man reservere autocamper i minimum 18 dage.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med Autocaravan Express

  Når man kommer frem til afhentningsstedet skal man fremvise en gyldig voucher, pas, kørekort og kredit, som altsammen skal være registreret i hovedførerens navn. Hvis en af disse dokumenter mangler vil det ikke være muligt at afhente køretøjet. Føreren skal minimum være 25 år og have erhveret kørekort B i mere end 4 år.

  Autocaravan Express´ flåde

  Virksomheden flåde består udelukkende kun af nye køretøjer, hvor det ældste køretøj er 2 år. Autocaravan Express benytter kvalitets fabrikanter som Carado og Hymer, som begge er velkendte i industrien. De tilbyder 10 forskellige modeller, som har 2, 3, 4 og 6 sengepladser. Alle køretøjer er udstyret med:

  • Fuldt udstyret køkken og badeværelse med håndvask, toilet og bad
  • Ubegrænset kilometer
  • 24-timers vejhjælp i Europa og Marokko
  • Gratis transport til og fra lufthavnen hvis udlejningen minimum strækker sig over 7 dage
  • Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer!

  Carado Vlow 540

  Carado Vlow 540 Autocaravan Express
  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Campervan
  Længde: 5.99 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Passer til to personer med en dobbeltseng i bagenden af køretøjet. Under sengen er der plads nok til to kufferter. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Carado T-132

  Carado T-132 Autocaravan Express
  Sovepladser: 3 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Længde: 5.97 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Perfekt for en mindre familie på 3 personer eller et par som ønsker mere plads. Dette køretøj har en dobbeltseng i bagenden og enkeltseng i forenden af køretøjet. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Carado T-339

  Carado T-339 Autocaravan Express
  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Længde: 6.99 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Køretøjet er ideelt for en familie eller gruppe venner på 5 personer. Den er udstyret med to dobbeltsenge, en enkeltseng, stort køleskab og spiseområde. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Carado A-361

  Carado A-361 Autocaravan Express
  Sovepladser: op til 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 6.05 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Det perfekte som rumme alle de nødvendige bekvemmeligheder. Køretøjet har massere af plads til opbevaring. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje med Autocaravan Express?

  Afhentningsstedet er beliggende ca. 15 minutter fra Adolfo Suárez Madrid-Barajas lufthavn. Der tilbydes gratis transport til og fra lufthavnen ved reservationer på minimum 7 dage. For 55EUR kan man anmode om at få køretøjet leveret til hotellet i Madrid by. Er køretøjet reserveret i minimum 18 dage er denne service gratis. Bemærk venligst at der skal anmodes om dette, samt at udlejeren først skal godkende dette, da nogle hoteller i centrum ikke er tilgængelige med denne type køretøjer.

  Lej autocamper med Autocaravan Express fra andre spanske byer såsom Barcelona, Valencia, Malaga og Bilbao. Bemærk venligst at udlejning i Bilbao ikke er muligt månederne juli og august samt påske perioden.

  Autocaravan Express,S.A.
  Motorway A1, km 24
  E-28700 San Sebastian de los Reyes
  Madrid
  Spanien

  Vælg køretøjet som er mest komfortabelt for dig og start din ferie med Autocaravan Express! Reserver online eller kontakt vores reservationsspecialister på + 49 89 412 072 98 eller på mail muccampers@autoeurope.de.