Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister
  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Blog søg


  Søg blogs......

  Facebook 'Hvordan man sparer penge under rejsen' konkurrence

  ValutaRejselystne har altid en stærk trang til at opleve nye lande, byer, seværdigheder m.m. Det har oftest været menneskets naturlige identitet at være nygerrig på nye oplevelser. Der eksperimenteres ligeledes med hvordan man kan spare penge under rejsen ved benyttelse af forskellige metoder. Vi har alle forskellige prioriteringer i forhold til økonomiske tiltag. Den stigende inflation gør det derfor mere eftertragtet at spare hvor man kan. Med de stigende benzinpris og ekstraomkostninger får det yderligere lysten til at stige i from af at spare penge.

  Med over 65 års erfaring i biludlejningsbranchen er vi naturligvis klar også fordelagtige råd i denne anledning, men vi sætter stor pris på at høre andres meninger. Gennem Auto Europes hjemmeside kan man i dag leje biler i over 180 lande. Vi gør os altid umage for at dele vores erfaring med jer. Nedenstående i denne blog kan man derfor læse forskellige ideer til hvordan man kan spare penge under rejsen og generelt brugbare rejsetips.Ferie

  Det er blandt andet en af grundene til at Auto Europe for nyligt lavede en konkurrenceopslag i hvordan man kan spare penge under rejsen. Ideerne kommer let til folk med rejseerfaring. Men med almen viden kommer man også langt, og der kan hurtigt findes smutveje i hvordan man sparer penge. På vores Facebook opslag modtog vi forskellige og kvalitetsfyldte bud på bedste rejsetips. Ideerne vil uden tvivl have gavn for alle rejselystne.

  Det var Heidi som blev den heldige vinder af konkurrencen og et gavekort på 20 EUR til Amazon. Heidi råd lød på ''Vi spiser samne sted som de lokale - der er som regel lavere priser og bedre kvalitet'', hvilket er en fantastisk ide, da man på samme tid kommer tæt på de lokale kulturer. Herfra skal der naturligvis lyde et stort tillykke til Heidi, og vi håber du får glæde af gavekortet.

  Udover Heidi´s kommentar syntes vi også, at i skal læse hvad andre havde skrevet. Her kan vi godt afsløre at der er et par kreative løsninger som rejsetips. Blandt andet skriver Anders ''Bestil altid ting med all-inclusive fordi at spise ude hver aften ender altid med at være mere dyrt! Derudover så køb store vanddunke (5-10 liters) dem hælder du så op fra istedet for at konstant købe nye halvliters flasker! Og selvfølgelig.. en bilrejse med hotel er altid den billigere løsning og nemmere løsning når man vil rundt omkring end fly og hotel!''. Køreferie til enten Spanien, Frankrig eller Italien har ligeledes været en af danskernes foretrukne ferieform i mange år - og er det i øvrigt stadigvæk.

  Vi syntes heller ikke at i skal snydes for Brian´s bud på ''Vi fryser lidt kød ned som vi bruger som køleelementer til flyrejsen samt noget brød. Så har vi til et par dages lækker dansk frokost mens vi er på ferie''. Vi må bare bukke under for Brian´s råd - der må vel ikke findes noget bedre end at sidde i Italien med godt dansk smørrebrød. Det er bestemt et råd vi vil tage til os. Skal man på køretur kan de kolde madvarer ligeledes bruges til at holde vandflaskerne kolde.

  BiludlejningHar man ro i maven og koldt vand i blodet er det yderligere et tip at vente med at bestille ferie til sidste øjeblik. Der skal altid være nogen som springer fra, og det kan man ligeså godt gøre gavn af. Hvis ferien er sammensat af fly og hotel vil der oftest være store besparelser at hente. Der vil derfor være flere penge at bruge på oplevelser, barer, restaurantbesøg osv. Man kan eventuelt have en pakket kuffert klar, og derefter tage afsted når det rigtige tilbud kommer.

  Her til slut vil vi blot sige tusind tak til alle som deltog, det har været en fornøjelse at læse samt blive kloge på jeres rejsetips. Til alle læserne håber vi at denne blogopslag med rejsetips var relevant for jer.

  Husk og følg med på vores facebook-side hvor vi løbende har konkurrencer og kampagner. Tusind tak og på gensyn.