Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DEN PERFEKTE BILLEJE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Den perfekte biludlejning oplevelse

  Fra yderligere førerer til de mest forskelligartede måder at dække skader på, kan læsning af vilkårene ved leje af bil til tider være lidt for meget. I den forbindelse har Auto Europe sat sig til opgave at kreere en informativ infografik, der indeholder alle oplysninger om den perfekte biludlejningsoplevelse. Her er et par tips til at forstå vores vilkår og regler, når du vælger den rigtige billeje til din ferie.

  Auto Europe har været involveret i biludlejning siden 1954. Vi tilbyder i øjeblikket vores kunder biler på mere end 24.000 afhentningsteder i 180 lande over hele verden. Vi ønsker at formidle erfaringerne til vores kunder, så biludlejningen bliver så simpel som overhovedet mulig.

  Destinationen og vejrforhold kender vi nu, så er det nødvendigt for dig at benytte sig af specielt vinterudstyr eller et navigationssystem til rejsen? Reserver tidligt nok, så du kan være sikker på, at tingene ligger klar til dig ved ankomst. Ved du hvor du vil afhente og aflevere bilen? Udleverer du køretøjet på samme station, eller vælger du en envejsleje? I sidstnævnte tilfælde vil der ofte påregnes et såkaldt envejsgebyr, der skal betales lokalt. Er du under 25 år? Så vær opmærksom på tilføjelsen af et ungfører gebyr! Både "envejsgebyr" og "ungt chaufførgebyr" vises online i søgemaskinen. Hvis du allerede ved, at bedstefar, bedstemor og selv hunden kører bilen, skal du ikke bekymre dig om ekstra gebyrer, fordi vi også tilbyder gratis "ekstra fører" i udvalgte destinationer!

  Sikkerhed bør altid være en prioritet. Derfor har vi hos Auto Europe lavet en stor indsats for at samle vores viden, der dækker alle uforudsete forhold. Ofte rejser man med sin udlejningsbil gennem fremmede lande, toll-områder og meget mere. Alt dette er ikke noget problem for dig! Bare se efter eventuelle begrænsninger under din leje eller kontakt en af vores reservationseksperter direkte, for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine rejseplaner. Ring til os på vores gratis telefonnumer 80 82 02 78 fra Danmark.

  Endelig skal du have et kreditkort, voucher, pas og kørekort før afrejsen. Husk at et VisaDankort ikek anses som et gyldigt internationalt kreditkort. Vi anbefaler, at alle vores kunder inspicerer køretøjet for skader, buler og ridser inden afgang, men samtidig også ved levering.

  Nu er du klar til den perfekte biludlejning oplevelse!

  Den perfekte billeje oplevelse