Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  FERIEVANER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Mennesker på ferie

  Den seneste undersøgelse af Auto Europe giver indsigt i ferievaner hos den gennemsnitlige europæiske person. Vi har fokuseret på flere emner som penge, mad, drikkevarer, romantik, brug af sociale medier og anvendelse af teknologi på ferien. Næsten 6.000 mennesker adspurgt rundt i Europa har deltaget i undersøgelsen og afsløret interessante facts omkring deres ferievaner.

  Interresante fakta

  En gennemsnitlig feriegæst drikker svimlende 44 glas vin, øl eller spiritus under ferien. På 14 dages ferie vil det være lidt mere end 3 genstande dagligt. Folk klager over, at det er for varmt 8 gange og er generelt mere intime end ikke. På en 2 ugers ferie bruger man i snit 18.938 DKK. I gennemsnit flyver vi ca. 2.810 km for at nå feriedestinationen. Denne distance betyder, at man kan nå helt til Cypern, Marokko, Tyrkiet eller endda Grønland, hvis man vil. På ferien færdiggør vi hele 2,4 bøger, lærer 5 nye lokale sætninger og skændes med familien ca. 3 gange. Faktisk farer vi også vild og kan ikke finde vej tilbage mere end 2 gange.

  Den moderne tidsalder

  2 timer spenderer man dagligt på at tjekke e-mails og anvende sociale medier. De lidt overraskende tal for den moderne tidsalder viser, at 43% af feriegæsterne ikke vil publicere noget på deres profiler. Når det kommer til at være intime, så ser 33% generelt lidt passion på deres ferie. 27% af de uheldige svenskere er for eksempel aldrig intime på ferien, hvor 25% af spanierne ikke kan sætte nummer på, hvor mange gange de har haft deres "øjeblikke".

  Feriekalorierne kan heldigvis forbrændes på ferien, da vi i gennemsnit spenderer 3 timer om dagen på at gå rundt. 4 ud af 10 tænker nemlig slet ikke på, hvad de spiser. Hver femte person spiser endda 500 ekstra kalorier dagligt sammenlignet med hjemme. Tallene viser samtidig, at 1,5 timer dagligt anvendes i en bil på ferien. Da det sædvanligvis er en solrig destination, vi er på vej til, står vi op tidligt nok til at kunne være i solsengen ved middagstid. Her ligger man i snit 3 timer for at få den perfekte tan. Desto brunere jo bedre! Vi vil vel prale med den mørke og flotte solskinnede hud, når vi når tilbage til Danmark? 20% er dog ikke interesseret i solbadning på deres sommerferie. Det er alligevel hver femte person, der beskytter sig i mod den varme og stærke sol.

  Tips til at spare på ferien

  Da vi i gennemsnit spenderer helt op til 19.000 kr. på ferierejser, vil det også være godt at have et par nyttige tips i baghånden, der kan hjælpe med at spare lidt på destinationen. Til trods for det høje beløb for rejsen, er det stadig muligt, at få mest ud af ferien uden at overskride sit budget. De fleste monumenter, parker og historiske steder rundt om i verden er gratis at besøge, eller har en lav entrepris. Turistkontorer tilbyder ofte rabatter til bestemte aldersgrupper, så sørg for at vise dit studie eller seniorkort frem. Drag også fordel af søndage, for at besøge museer og lokale attraktioner gratis.

  Nye og fremmedkulturer kan også opleves ved at hengive sig i traditionelle retter. Undslip turistfælderne ved at bede om beboernes foretrukne steder. Først og fremmest vil man få en smag af deres unikke køkken, men samtidig vil man også spise meget billigere. Mange vælger også, at spise middagsmad på restauranter, men hvorfor ikke lave en lækker picnic og tage hen til den nærmeste park eller strand? Gratis vandreture er ofte tilgængelige i de fleste turistbyer, hvilket giver en fantastisk mulighed for at fotografere sine momenter og oplevelser. På regnfulde dage handler det også om, at tænke alternativt, så hvorfor ikke anvende en turistbus eller en sporvogn, der krydser byen? Ofte får man oplevet must-see steder til få penge.

  Om Auto Europe

  Auto Europe samarbejder med internationale biludlejningsfirmaer som AVIS, Budget, Europcar og Hertz samt med et stort antal nationale og regionale leverandører. Dette gør, at vi kan finde de bedste priser på biludlejning over hele verden. Anvend vores søgemaskine i venstrehjørne og sammenlign priser på tværs af de forskellige kategorier. Hvor holder du sommerferie? Malaga, Faro, Palermo eller noget helt andet?

  Mennesker på ferie