Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  GIRONA BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Girona

  Hovedstaden i sin egen provins i det nordøstlige Catalonien, Girona, er en sublim middelalderby med et af Spaniens sidste overlevende jødiske kvarterer. Hjem for lidt over 100.000 mennesker og kun 45 minutter fra Barcelona, byder Girona på snoede gader og en middelalderlig bymur som du kan gå tur på. Dertil masser af grønne områder, farverige bygninger og perfekt vejr, og så har du en fantastisk rejseoplevelse.

  Mange mennesker, fra maurerne til Napoleon 800 år senere har ønsket at få fat i Girona. Byen har stået over for 25 belejringer i sin historie, hvilket forklarer hvorfor den er helt omgivet af høje befæstninger, der stadig står i dag. Gironas imponerende mure blev først bygget af romerne, men blev udvidet af Karl den Store i begyndelsen af 800-tallet og derefter yderliger udbygget i det 14. århundrede. De er i god stand i dag efter restaureringsarbejde, og du kan tage på en gåtur langs voldene næsten hele vejen rundt om det gamle kvarter. Du kan nemt bruge timer på at gå vild i de brostensbelagte gader, vandre fra en café til en anden og prøve nogle af dens berømte Jamón ibérico (iberisk skinke).

  Hvis du er fan af Game of Thrones, har du set Gironas smukke grå stengader i sæson seks, når byen fremstår som Braavos.

  Auto Europe har haft fantastiske priser og den bedste service siden 1954, og hvis du vælger os til din biludlejning, er du sikker fra start til slut. Vores dygtige medarbejdere er tilgængelige hver dag i ugen via telefon, og du kan altid ringe til dem på +45 78 75 53 06 for at få hjælp. Vi tilbyder billeje på over 24.000 steder i over 180 lande verden over, deriblandt Girona lufthavn, Girona togstation, og flere steder rundt om i byen. Det er vores gode service, vores lave priser, vores brede sortiment og vores lange erfaring, der gør os til en af de førende biludlejningsagenter på markedet, så se til at booke igennem os, næste gang du lejer en bil. Før du reserverer, kan du dog læse tidligere kunders biludlejningsanmeldelser fra Girona for at se, hvad de har at sige om vores service og service og oplevelse af lejebiler generelt.

  AUTO EUROPE GERONA, SPANIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Gerona: