Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I NEW ZEALAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i New Zealand

  Når man rejser med sin lejebil i naturskønne New Zealand er det meget normalt at man gerne vil besøge både nord- og sydøen. Eftersom det ikke er tilladt, at medbringe sin lejebil på en færge, er der specielle regler for New Zealand. Det er muligt at sætte bilen, tage med færgen og så få en ny bil på den anden side. Dette er let at arrangere med Auto Europe, og kræver blot at i informerer os herom.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i New Zealand er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Motorvej: 10 km/t

  Vejregler
  Ved biludlejning i New Zealand kører man i venstre side af vejen, og overhaler højre om. Sikkerhedssele er påkrævet for både fører samt evt. passagerer. Børn op til 3 år skal være anbragt i et barnesæde, der passer til størrelse og alder.

  Tankstationer
  I New Zealand er der et rigt udvalg af tankstationer, og i de større byer er det også muligt at finde døgnåbne tankstationer.

  Afgifter
  I New Zealand er der kun én betalingsvej, og den går fra Orewa til Puhoi, nord for Auckland.

  Parkering
  I de større byer findes parkeringsautomater. Vær venligst opmærksom på, at det kan være meget svært at finde parkeringspladser i centrum af Auckland. Her anbefales det at parkere i udkanten af byen, og så tage et tog ind til centrum. Dette er også billigere.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  Det er ikke tilladt at rejse udenfor New Zealand med en lejet bil. Hvis du ønsker at rejse fra den ene ø til den anden, bedes du venligst informere os herom.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Internationale envejslejer er ikke tilladte.