Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I KENYA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Kenya

  Generel information
  Kenya er navngivet efter landets andethøjeste punkt, bjerget Kenya. Som navnet antyder er landet især kendt for dets utrolige natur og de mange naturreservater der præger landet, med det dertilhørende vilde dyreliv. Med en lejet bil har du mulighed for at udforske dette fantastiske land med alt hvad det rummer af natur, oplevelser og kultur. Dette indebærer alt fra vulkaner, til bjerge og storslåede søer. Kør din billeje til storbyen Nairobi og besøg Nairobis nationalpark eller Karen Blixen museét. Hvis man får lyst til afslapning og hvide sandstrande kan byen Mombasa anbefales med det dertilhørende område af kyster der vender ud mod Det Indiske Ocean.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 23 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Maksimumalderen for billeje i Kenya er 70 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Kenya er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t
  • Motorvej: 100 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Kenya kører man i venstre side af vejen, og overhaler kun højre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Der er generelt mange tankstationer i Kenya, og priserne er særdeles favorable.

  Afgifter
  Der er betalingsveje i Kenya.

  Parkering
  I de større byer er det ofte obligatorisk at betale for parkering. Dette gøres oftest ved at købe en én-dags parkeringsbillet. I de mindre byer er det som regel gratis.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er ikke tilladt i Kenya.