Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE MED SMILE RENT

  Biludlejning med Smile Rent - Alt det du skal vide

  Smile Rent Biludlejning - Auto EuropeSmile Smile Rents innovative biludlejning med selvbetjening tager et skridt væk fra de mere traditionelle metoder at udleje en bil på. Til at begynde med skal du downloade appen Smile Rent fra Apples App Store eller fra Andriods Google Play, og derefter registrerer du dig for at afslutte bookingsprocessen og for at kunne hente din biludlejning med Smile Rent. For at registrere sig, skal køreren indsende et billede af sit ID eller pas og sine kørekortsoplysninger for at Smile Rent kan fortage en kontrol online.

  Når du er registreret, kan du forbinde din reservation til din profil ved at søge efter den via Smile Rent appen i afsnittet "Find min reservation".

  Auto Europe er sikker på, at du vil sætte rigtig meget pris på denne nye og spændende biludlejningsoplevelse, da den gør, at du undgår lange ventetider, når du skal afhente og aflevere din udlejningsbil. Når du nemlig ankommer til din destination, tager shuttlebussen dig direkte til parkeringspladsen, hvor du bare skal gå hen til din udlejningsbil, åbne den med appen også er du i gang med din biludlejning. Så simpelt er det!

  Billeje med Smile Rent i Italien

  Smile Rent repræsenterer et nyt biludlejningskoncept i Italien. Dette koncept er en del af Avis Budget Group og er skræddersyet til kravene fra de budgetbevidste, tech-kyndige rejsende i Italien.

  Oprindeligt var denne udlejer kun en mulighed i Rom og i Milano, men snart vil den også være en mulighed i resten af Italiens vigtigste lufthavne og jernbanestationer. Undgå at vente i køer, når du skal hente eller aflevere din udlejningsbil, som i høj sæsonen kan tage op til tre timer, da Smile Rent behandler alle dine informationer online, som gør, at man ikke skal hen til de travle udlejningskontorer.

  En regelmæssig shuttle-bus transporterer dig hurtigt fra lufthavnens ankomsthal til den parkeringsplads eller parkeringshus , hvor udlejningsbilerne er parkeret på bestemte parkeringspladser. Bilen låses ganske enkelt op via Smile Rent appen, og du finder nøglerne indeni bilen.

  Vigtig information sådan at du kan hente din udlejningsbil

  Det første, der skal gøres, er, at man skal downloade appen Smile Rent fra App Storen (iOS) eller Google Play (Android) og registrerer sig for at springe køerne over og gå direkte til parkeringspladsen. Når du har gjort det, og du har booket en bil ved Auto Europe, får du en bekræftigelse, hvor der står de konkrete informationer for, hvordan du påbegynder din biludlejning.

  Du behøver aldrig at stå i kø mere, da med Smile Rent appen, skal du bare gå hen til bilen, låse den op med appen også er du kørende! Hvordan kan det blive lettere!?

  Uanset om du lejer en bil til forretningsmæssige formål eller til ferie, er en biludlejning med Smile Rent det ideelle valg. Det vil bestemt ændre den måde, du rejser på, fordi det at leje en bil aldrig har været så let og overkommeligt.

  Ofte stillede spørgsmål om selvbetjeningen

  Hvad sker der, hvis jeg har ikke fået downloadet appen?

  Hvis man ikke har downloadet appen og registreret sig inden, så skal man bare gå hen til udlejningskontoret, hvor lejeaftalen skal behandles manuelt som normalt, hvor man nok skal stå i kø. Det anbefales, at du registrerer dig mindst 48 timer, før du ankommer.

  Hvilke dokumenter skal jeg have med mig, når jeg afhenter bilen?

  Du skal have dit kørekort, ID-kort såsom et pas, kreditkort og en digital kopi af din reservation med dig, når du afhenter bilen. Hvis du ikke bor i et EU-land, skal du medbringe dit pas, da du ikke bare kan have et ID-kort med dig i dette tilfælde. Når alle dine dokumenter er verificeret, vil Smile Rent dog ikke bede dig om at vise dem igen for at få adgang til deres tjenester.

  Hvor finder jeg Smile Rent ved lufthavnen?

  Du kommer derhen via lufthavnens shuttel service.

  I Rom Fiumicino lufthavn skal du bare følge skiltene til lufthavn shuttelen og tage den til parkeringspladsen P2 (zone 2 og 3 i parkeringshuset for langtidsholdende biler). I Milano Malpensa lufthavn: Gå ud af T1 også tag shuttelbussen til parkeringsområdet ”Staff”.

  Hvor finder jeg min udlejningsbil?

  Åben appen og brug kortet i appen, hvor du kan se, hvor din Smile Rent udlejningsbil er.

  Hvor finder jeg nøglerne?

  Når du er ved bilen, så klik på knappen ”unlock” i appen for at låse bilen op. Derefter vil du så finde nøglerne i handskerummet.

  Hvilke kredit kort er accepteret for depositumet?

  Du har brug for et kredit eller et debit kort, når du lejer en bil med Smile Rent. Forudbetalte eller ATM-kort accepteres ikke, kun Mastercard, Visa eller American Express kort accepteres.

  Hvilken brændstofspolitik er det?

  Du skal aflevere bilen tilbage med den samme mængde brændstof, der var i bilen på det tidspunkt, hvor du afhentede bilen. Bemærk at Smile Rent-appen er synkroniseret med bilen og kan dermed måle den nøjagtige mængde brændstof indeni tanken på ethvert tidspunkt.

  Hvis du ønsker, at Smile Rent teamet skal tanke køretøjet for dig, så kan du vælge deres tankningstjeneste. Dette koster 30 euros plus et tillægsgebyr for det brændstof, der mangler i tanken på afhetningstidspunktet. Bemærk at brændstofpriserne er faste i overensstemmelse med EU’s brændstofsindeks, som du kan lærer mere om her.

  Du skal betale for den mængde brændstof, der mangler i tanken, når køretøjet afleveres, altså forskellen på hvad der var i tanken, da du afhentede den og hvad der er, når du afleverer den, hvor der er en tolerance på op til 1 liter.

  Hvor skal jeg gøre af nøglerne, når jeg afleverer bilen?

  Når din leje er slut, skal du huske at lade nøglerne være inde i handskerummet (hvor du fandt dem) og derefter låse køretøjet ved hjælp af appen for at afslutte lejeperioden.