Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED SICILY BY CAR

  • 8.5
  • 7.8
  • 8.4
  • 9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  December 14
  Langsom betjening ved skranken, primært andre kunder som brugte meget tid, Bilen med mange...
  December 11
  Har givet meget fin service i mange år
  November 23
  God
  Læs mere

  Biludlejning med Sicily by Car: Italiensk når det er bedst!

  Sicily by Car BiludlejningSiden etableringen i 1963 er Sicily by Car vokset markant, og har slået sig fast på det italienske biludlejningsmarked som en af de bedst prissatte. Virksomheden har specielt fokus på økonomisk billeje på Sicilien, hvor det hele startede, men kan nu findes fra nord- til syditalien, med mere end 60 strategisk placerede filialer i byer og på togstationer såvel som lufthavne. Biludlejning med Sicily by Car er et udmærket valg for kunder som leder efter en billig måde at udforske Italien.

  Samarbejdet gennem 60 år med pålidelige biludlejningsselskaber har givet Auto Europe en stor fordel med henblik på at give dig som kunde det bedste tilbud på biludlejning. Udover en massiv flåde af udlejningsbiler, tilbyder vi også autocampere og luksusbiler. Vi lægger stor vægt på valget af samarbejdspartnere, og derfor føler vi os sikre på at Sicily by Car yder sublim service til vore kunder.

  Sicily by Car billeje: De bedste priser fra en ledende leverandør

  Baseret på firmaets succes, lancerede Sicily by Car et nyt mærke i 1997 ved navn Auto Europa – ikke at forveksle med udlejningsmæglerne Auto Europe. Ved hjælp af det nye mærke begyndte firmaet at tilbyde sine tjenester til forretningsrejsende såvel som fritidsrejsende med specielle tilbud og fordelagtige lejebetingelser på biler. Denne fremgangsmåde sendte virksomheden ud i en ny markant ekspansionsfase i hele Italien.

  Sicily by Car blev grundlagt for over 56 år siden på Sicilien. Det begyndte med fire biler – en Fiat 1100, en Fiat 1300, og to Fiat 500. Idag tilbyder firmaet alle bilkategorier, også til mellemlang og langtids udlejning, samt erhverskøretøjer, elektriske biler og cykeludlejning.

  Sicily by Car har idag en brændstofeffektiv bilpark på over 20.000 biler og er udrustet til at løse ethvert behov for billeje. Alle er veludstyrede og af nyere dato, alt fra varevogne til luksusbiler, og som sådan er vi overbeviste om, at Sicily by Car har den helt rigtige bil til dig. Lige fra afhentning er Sicily by Car engareret i at levere en fremragende oplevelse. Alle lejemål dækkes 24/7 af vejhjælp, hvilket giver sindsro når man bevæger sig rundt på de italienske veje.

  Den unikke billeje oplevelse med Sicily by Car

  Hvis du planlægger at besøge en af de mest historiske og interessante lande i Europa, Italien, bør du overveje biludlejning med Sicily by Car. Det er en komfortabel og sikker måde at opleve hele landet på. Du kan opleve vidunderlige Milano, sagnsomspundne Rom og det smukke Palermo, køre langs Amalfikysten og nyde Comosøen, bare for at nævne et par af de pragtfulde Italienske destinationer.

  Ved hjælp af vores avancerede søgefunktion på hjemmesiden kan du let se, sammenligne og bestille en lejebil. Du har også muligheden for at tilføje ekstraudstyr som børnesæder, GPS og meget andet. Alternativt kan du ringe til vores reservationsafdeling, hvor vore specialister sidder klar til at hjælpe dig med at få præcis den bil, du behøver, til den rigtige pris. Så hvis du planlægger en skøn ferie i Italien, er vi sikre på, at du får en fremragende og pålidelig service gennem vores partner, Sicily by Car.