Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MIAMI LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Miami Lufthavn – Book og spar

  Miami Lufthavn ligger kun 5 kilometer nordvest for Miami, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for Floridas mest populære by. Anvend en biludlejning fra Miami Lufthavn og nyd Florida i eget tempo. På grund af Auto Europe's gode kundeservice og gode tilbud, er du altid sikret en god pris og den bedste service. I USA kan du også leje en autocamper, hvis der skal være plads til hele familien. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Miami du kan læse på anmeldingssiden .

  Lufthavns information

  Miami International Airport (MIA)
  Officielt navn: Miami International Airport
  Adresse: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA
  Telefon: +1 305-876-7000
  Flyselskaber, som betjenes af lufthavnen: Som en af de største lufthavne i USA og et knudepunkt for flyrejser til Latinamerika, så er Miami Lufthavn centrum for mange nationale og internationale flyselskaber. Lufthavnen er knudepunkt for American Airlines og American Eagle. Direkte forbindelser til Danmark drives af SAS. Andre transatlantiske ruter tilbydes blandt andet af Aeroflot, Air Berlin, Air Europa, Air France, Alitalia, Finnair, Iberia, Lufthansa, Qatar Airlines og Norwegian.

  Terminaler

  Miami Lufthavn er opdelt i tre hovedterminaler. Nord, central og syd. Nord terminalen omfatter den store ventehal D, som er hjemsted for et busstoppested og 45 gates. Hallerne E, F og G er placeret ved den centrale terminal. Herfra er der 52 gates og 4 busstoppesteder. Den sydlige terminal består af H og J samt et busstoppested samt 28 gates.

  Billeje afhetning og aflevering

  Alle biludlejningsfirmaer er placeret uden for lufthavnen i billeje centret. MIA Mover er en gratis shuttle, der tager dig til biludlejningskontorerne samt Miami centrum.

  Husk på, hvilket selskab bilen lejes fra, således at du med din billeje fra Miami Lufthavn vælger det rigtige kontor. Husk samtidig at læse vores regler og betingelser på din voucher, for at undgå yderligere lokale omkostninger. For spørgsmål kontakt venligst vores gratis hotline.

  Biludlejningsselskaber i Miami Lufthavn

  Leverandører Åbningstider
  Alamo Døgnåbent
  Budget Døgnåbent
  Dollar Døgnåbent
  Hertz Døgnåbent
  National Døgnåbent

  Faciliter

  Forskellige finansielle institutioner såsom banker, vekselkontorer eller pengeautomater er placeret i alle terminaler, for at sikre de besøgende nem valutaudveksling. Bagageboksene kan findes i Terminal E på anden sal. Hittegods kontoret er placeret i den nordlige ende af Terminal D på fjerde etage. På alle etager vil trådløst internet være tilgængeligt. Nogle rejserelaterede internetsider vil være gratis at benytte, hvortil der vil være et gebyr på andre sider. Rejser man med kæledyr er specielle regler gældende, så derfor modtages disse i hallerne D, E og J. Turistinformationer findes i hallerne D, E, H og J.

  Med sine mange barer, restauranter og snack-steder er Miami Lufthavn noget for enhver smag og alder. I alle terminaler vil der også være rig mulighed for shopping i de mange butikker. Rejsende, der søger overnatning i lufthavnen kan besøge spa-centeret i terminalerne H og J.

  Transport

  Expy vej vil fører dig direkte til byens centrum. Senere bliver vejen til 195 og fortsætter ud mod Miami Beach. Du kan nå Tampa og Orlando på ca. 4 timer med en biludlejning fra Miami Lufthavn.

  Bus og tog

  Metrobus og metrostationer finder man ved Miami Central Station. For at komme hertil kan man anvende MIA Mover, der er ganske gratis. Der er rig mulighed for at opleve kulturelle steder, shopping og meget mere med offentlig transport fra Miami Central Station.

  Taxa

  Taxaerne er nemme at anvende. Man kan enten vælge normale taxaer eller små minibusser, hvis man er en større flok. Taxaerne holder parkeret ude foran ankomsthallen.

  Parkering tips

  Offentlig parkering i Miami varetages af MPA (Miami Parkering Authority). Autoriteten varetager alt med hensyn til gadeparkering samt offentlige parkeringspladser. Parkere man på gaden, skal man købe en billet, der skal placeres synligt i forruden. Parkometeret acceptere normalt mønter, dollarsedler og kreditkort- Visa og MasterCard. Det kan endda også lade sig gøre, at betale med sin telefon, men først skal man registrere sig selv online.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside