Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE OG LANGTIDSLEJE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Langtidsleje

  Før eller senere kommer vi ind i en situation for at have brug for en bil i længere tid. Med Auto Europe finder du den bedste langtidsleje, der er skræddersyet til dine behov. Du har næppe en forespørgsel, som vi ikke kan opfylde til din fulde tilfredshed.

  Billeje og langtidsleje

  Hvornår taler man overhovedet om en langtidsleje? Begrebet "lang" siger sig selv, så det står i kontrast til en kort lejeperiode. Generelt siger man at en langtidsleje starter ved 29 dage. Dette er en klassisk udlejning med nøjagtig de samme regler som enhver anden leje af kortere varighed.

  Hvornår har man brug for en langtidsleje

  • I bedste fald har du en lang ferie (mindst 4 uger) foran dig, og du vil være uafhængig i løbet af denne periode.
  • Din egen bil er på værkstedet og du får ikke en erstatningsbil. Vi hjælper dig elegant gennem perioden, så du behøver ikke ændre din daglige rutine eller blive påvirket af din frie bevægelighed.
  • Af professionelle eller uddannelsesmæssige grunde har du brug for en bil i en begrænset, men længere periode.
  • Hvis du har brug for at pendle midlertidigt af personlige eller faglige årsager og du ikke vil gøre det med dit private køretøj, så er en langtidslejebil fra Auto Europe det hele værd. Din virksomhed kan også nemt booke en bil hos os.
  • Du vil teste en speciel klasse som f.eks. en bil med automatgear eller en bil af den nye generation? Auto Europe går med tidsalderen og selvfølgelig tilbyder vi også hybrid- og elbiler.

  Fordelen med en langtidsleje

  Hvis du har brug for et køretøj til en længere ferie, er fordelene indlysende. Du kan nemt udforske dit feriemål helt uafhængigt af offentlig transport og vil altid være fleksibel. Er du på udkig efter en langsigtet lejebil af forretningsmæssige eller andre grunde, vil denne løsning give dig mulighed uden nogen begrænsninger og til en utrolig lav pris. Som altid booker du direkte på vores booking-engine og vi vil bekræfte køretøjet på kortest tid. Man udbetaler lejen på forhånd, hvilket gør at man ikke har yderligere økonomiske forpligtelser. Man forpligter sig også kun i en begrænset periode uden risiko. Du indbetaler kun en gang indbetalingsbeløbet, som er helt uafhængig af lejeperiodens varighed. Med andre ord, uanset om du bestiller i 3 dage, 1 uge eller 4 uger og længere, vil depositumet altid være det samme!

  Takket være det store antal af bestillinger vi placerer hos vores troværdige partnere hvert år, giver de os de laveste priser til rådighed for langtidslejemål og giver os mulighed for at videregive de bedste priser på markedet til dig. Du kan derfor spare penge dagligt, hvis du anvender en langtidsleje. Vi har det bedste udvalg af køretøjer takket være samarbejdet med certificerede og anerkendte udlejere i Europa og hele verden. Den bil, du har brug for til den ønskede pris, finder vi for dig. Med Auto Europe vil du ikke opleve nogen skjulte overraskelser. Med erfaring tilbage fra 1950'erne som biludlejningsmægler kender vi også de lokale trafikregler bedre end nogen anden. Bestiller du hos os, sørger vi for en sikker rejse!

  Dette skal man være opmærksom på

  Når du vælger din langsigtede lejebil, skal du sørge for, at de medfølgende gratis kilometer opfylder dine behov. Som regel har du et maksimum kilometer antal, som du ikke må overskride. Antallet af kilometer er i de fleste tilfælde absolut tilstrækkelige til normal brug. Dog hvis du kører flere kilometer, bør du være mere opmærksom på denne detalje. Der findes heldigvis lejemål med ubegrænsede kilometer, der garanterer ro i sindet. Vores tilbud er enten med ubegrænset kilometer antal, med begrænset daglige kilometer eller med begrænsede samlede kilometer for hele lejeperioden. Det skal også bemærkes, at lejebiler skal opretholdes regelmæssigt og derfor kan det ske, at man skal ombytte bilen ved en særlig lang lejeperiode. Dette er for at give kunden et køretøj i perfekt stand. Til dette formål vil udlejeren efter eget valg indgå en aftale med dig i løbet af din langtidsleje, så din udlejningsbil altid er i top stand.

  Tilgængelige tilbud

  Alle bilkategorier er egnet til en langtidsleje, uanset om du er single, en lille eller stor familie eller endda en iværksætter. Måske leverer du servicetjenester som mobil frisør eller håndværker. Find ud af de tilgængelige kategorier og vælg den der passer til dine behov, hvad enten det er mini, økonomi, kompakt eller endda store varevogne. Bor man i udlandet og køre i terræn eller ofte skal køre vanskelige ruter, kunne en 4-hjulstrækker være det oplagte valg. Undersøg vores bilkategorier på vores dedikerede side og læs om vores pålidelige partnere, der tilbyder fremragende service.

  Det rigtige køretøj gennem årstiderne

  En luksusbil i foråret vil opfylde din drøm om en valgfri solid, hurtig eller åben tur på bedste vis. Tænk på destinationer som Côte d'Azur, hvor sommer, sol og solskin venter på dig til den bedste pris med Auto Europe. Hvem ville ikke elske en cabriolet i dette område? Du kan bestille en varebil eller en 4-hjulstrækker hele året rundt. Hvis du bestiller en langtidsleje om vinteren, skal du være opmærksom på vores tilbud med inkluderede vinterdæk, så du kører endnu billigere.

  Vil du krydse den legendariske Route 66? Hvis du besøger USA i mindst 4 uger og vil du slappe af og nyde din ferie? Så er der tid til en langtidsleje i kategorien STAR: En klassisk Ford Mustang (eller et andet køretøj i denne kategori) vil udtrykke dit bedste ønske om total frihed! Auto Europe arbejder med de bedste udlejere på stedet og giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalgt af køretøjer din yndlingsbil. Vores US Gold-rate inkluderer også den første tankfyldning og 3 ekstra førerer (GD-rate) eller GPS (GP-rate) eller alle fordele sammen (GG-rate).

  Regler og betingelser

  Da den lange lejeperiode behandles som en standard leje, gælder de sædvanlige aldersrestriktioner, se mere på vores info side. Generelt kan man sige, at minimumsalderen er 18-21 år, afhængigt af udbyderen. Den maksimale alder er 80 og nogle gange endda mindre. For billeje med unge chauffører kan der komme et ekstra gebyr i lejemålet og en ekstra forsikring, der skal betales lokalt. Det samme kan gælde for ældre. Det er vigtigt, at finde ud af alt omkring disse omkostninger på forhånd. For luksusbiler kræver afhentning af køretøjet normalt 2 kreditkort, hvoraf det ene af dem skal være et guldkort. Bemærk venligst instruktionerne under bookingprocessen og læs din voucher omhyggeligt.

  Bestil en langtidsleje

  Du kan blive overrasket over at høre, hvor nemt og ukompliceret du kan få din langsigtede udlejning. Det er helt ligesom en normal reservation. Vores brugervenlige system viser dig tydeligt trin for trin gennem processen. Du skal blot indtaste land, by, sted og tidspunktet. Herefter vil du direkte kunne kontrollere vores tilbud og vælge det match, der passer dig bedst. Vær også opmærksom på at du kan lave yderligere tilkøb. Har du brug for et børnesæde, tagboks eller tilbagebetaling af selvrisiko, så kan du vælge og sammensætte din valg, når du bestiller online. Vi anbefaler i høj grad vores selvrisiko tilvalg, fordi hvis man anvender en biludlejning over en længere periode, øges risikoen for skader. En parkeringsskade kan ske hurtigt og uanset hvor lille ridsen er, er det normalt et 2-cifret beløb, som du skal betale, hvis du ikke har nogen tilbagebetaling af selvrisikoen.

  Hvis du har brug for personlig rådgivning om langtids, en-dags eller ugentlig lejmål hos Auto Europe, er du velkommen til at ringe til os på vores nummer på +45 78 75 53 06 fra Danmark. Vores venlige personale glæder sig til at rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål.