Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE KEDDY

  • 8.5
  • 8.4
  • 8.7
  • 9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  May 01
  Det gik lige efter bogen
  April 14
  Our flight times changed but the staff at the counter were extremely helpful in getting us a car earlier and at a good price (we paid for an upgrade, but were offered a very good deal). Particular thanks to Rebecca for being...
  April 13
  Generelt var alt OK, bortset fra at det tog MEGET lang tid at få bilen udleveret ved skranken
  Læs mere

  Biludlejning Keddy: Fakta om Keddy by Europcar

  Biludlejning Keddy - Auto EuropeKeddy er et budgetalternativ fra det velkendte biludlejningsfirma Europcar, der giver sine rejsende verden over mulighed for at drage fordel af kvalitet og service til lave priser. Biludlejning fra Keddy er et særligt tilbud, der udelukkende er distribueret af rejsebureauer, rejsearrangører og agenter. Det betyder for dig som kunde, at du kun kan foretage en reservation med Keddy via en mægler som os. Keddy er repræsenteret i over 145 lande og tilbyder de samme kategorier af biler som Europcar.

  Siden starten af 2015 har Eurocar stræbet efter, at promovere Keddy og man må sige, at det er lykkedes. Keddy drager nemlig fordel af Europcar's ekspertise, kvalitet og service til overkommelige priser.

  Under Corona krisen tages ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger i brug hos Keddy, så det føles trygt for alle parter.

  Auto Europe kan se tilbage på mere end 60 års erfaring som en mægler på biludlejningsmarkedet. Vi har derfor med succes hjulpet rejsende med, at finde billige lejebiler til en række destinationer rundt om i verden. Hvis du vil vide mere om vores billeverandører, vil du finde information om vores samarbejdspartnere her. Vi tilbyder vores kunder de bedste priser på markedet og arbejder med velrenommerede biludlejningsfirmaer, som vi ved vil give dig den absolut bedste service og kvalitet. Det er muligt, at du kan finde bedre priser hos andre mæglere, men med os får du service og kvalitet, du kan stole på. Med forbehold af Keddy eller en af Auto Europe's andre biludlejningspartnere, er du er i sikre hænder.

  Billeje med Keddy: Ekslusive priser til alle

  Keddy's moderselskab Europcar er stolt af at bære titlen "verdens førende biludlejningsfirma." Derfor får man også en grundlæggende idé om, at man kan stole på Keddy. Begge mærker er forpligtet til at yde god service, så netop du kan få en udlejningsbil, du kan være tilfreds med. Biludlejning med Keddy oplever man generelt, at bilerne ikke er mere end 6 måneder gamle. Dette er en etableret filosofi fra Europcar. Alle kunder har også i løbet af lejeperioden adgang til vejhjælp døgnet rundt, så man kan altid føle sig tryg på vejene. Uanset tid og sted, kan du altid forvente, at når man bestiller en biludlejning med Auto Europe og Keddy, at der vil være hjælp at hente på kort tid.

  I kombination med vores kundeservice fra Auto Europe, kan du være sikker på, at uanset hvilke omstændigheder du er i, så vil vores reservationsteam hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

  Den unikke Keddy billeje oplevelse

  Du er nu blot et par enkle trin væk fra en leje en bil og få en stor bil og positiv oplevelse med den velkendte leverandør Keddy. Find dit køretøj via vores søgemaskine helt oppe i venstre hjørne af skærmen og sammenlign vores priser af alle kendte biludlejningsfirmaer. Man kan vælge Keddy direkte og sammenligne dem mod andre firmaer som Avis, Hertz og mange andre lokale udbydere. Når du har anvendt og sammenlignet priserne og fået et overblik over de forskellige betingelser, kan man nemt og hurtigt gennemføre bestillingen. Man kan eventuelt tilføje lokale produkter som barnestole, skiholdere, gps og meget mere.

  Alle skal være velkommen til at prøve biludlejning gennem Auto Europe og Keddy rundt om i verden fra Australien til Cypern. Reservationen kan foretages online eller via telefon. Da Keddy er et datterselskab af Europcar, har firmaet sjældent deres egne kontorer i lufthavnen, men vil som regel være placeret i samme kontor som Europcar.