Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED FRI KILOMETER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning med fri kilometer

  Uanset om du planlægger en fast rejseplan eller tager ferien dag for dag, vil du drage nytte af en billeje med fri kilometer. Antallet af kilometer du sandsynligvis vil køre på din næste ferie, kan være afgørende når du skal bestille din næste lejebil. Anvend Auto Europe uanset om du skal på forretningsrejse, ferie eller begge dele! Læs videre for at finde alle informationer omkring biludlejning med fri kilometer

  Søg efter billeje med ubegrænset kilometer

  Biludlejningsfirmaerne er ofte tilbøjelige til at sætte et begrænset kilometer antal på specielle biler. Det drejer sig om luksus- og sportsvogne samt cabriolet'er og SUV'er af premiumklassen. Derfor vil de mest almindelige køretøjskategorier som økonomi eller kompakt biler ofte tilbydes med ubegrænset kilometer. Når du undersøger dine forskellige muligheder på vores hjemmeside, kan man med overskriften "Inkluderet i lejeprisen" ved første øjekast genkende, om det er en lejebil med ubegrænset kilometer eller en med begrænset kilometertal.

  Er distancen beregnet i miles eller kilometer?

  Når du lejer en bil med begrænsede kilometer eller miles, er det vigtigt for dig at vide, hvilken enhed dit lokale biludlejningsfirma bruger til at måle afstande. Du kan undre dig over, hvorfor dette er relevant? Svaret er simpelt, fordi hvis du ønsker at estimere dine potentielle samlede omkostninger ved billeje (inklusive lokale afgifter), vil der uundgåeligt være uoverensstemmelse, hvis du beregner din afstand i miles, mens udlejningsfirmaet bruger kilometer og omvendt. For bestemte destinationer er det maksimale kilometertal på din kupon udtrykt i miles, hvilket generelt er alle amerikanske destinationer. Som det er kendt, er 1 mile lig med 1,6 kilometer. Så det er faktisk meget enkelt at regne ud, da man skal gange antal af miles med 1,6, for at få det korrekte kilometer antal.

  Hvorfor leje en bil med ubegrænset kilometer via Auto Europe?

  Vores kunders ønsker er meget forskellige og vi gør vores bedste for, at kunne tilbyde mest mulige optioner til hver kunde. Vi vil samtidig gøre priserne så klare som mulige, hvilket betyder, at vores tilbud næsten altid er med frie kilometer. Dette skaber tryghed og er samtidig en ekstra service, da man kan køre frit rundt i verden uden, at skulle tænke på begrænsede kilometer. På dene måde sørger vi for, at du får mest for pengene! Vær også opmærksom på udvidelsen af de enkelte takstkoder, som er forklaret i detaljer nedenfor. L står for "Begrænset" og tallet beskriver det nøjagtige antal kilometer eller angiver, at der er en kilometerbegrænsning. Følgende bogstavsekvenser i den respektive takstkode vedrører det tilladte antal kilometer.

  • L1 Begrænset til 100 km/dag
  • L2 Begrænset til 200 km/dag
  • L3 Begrænset til 300 km/dag
  • L4 Begrænset til 150 km/dag
  • L5 Begrænset til 250 km/dag
  • LK1 Kilometer restriktion - Detaljer findes på vores tilsendte voucher
  • LK Kilometer restriktion - Detaljer findes på vores tilsendte voucher
  • LZ Kilometer restriktion per dag - Detaljer findes på vores tilsendte voucher - inkluderet er vores Tilbagebetaling af selvrisiko.

  Takket være onlineværktøjet Google Maps kan du nemt tegne din rute ved hjælp af en integreret afstandsmåling. Baseret på de angivne oplysninger kan du få et godt skøn over, hvor mange kilometer du har brug for på din rejse. Vi anbefaler dog, at du husker det kendte motto "Forvent det uventede", da der er stor chance, for at køre ekstra kilometer i forhold til det oprindeligt planlagte.

  Tip: For billeje med begrænset kilometer skal du blot tage det antal dage, du lejer bilen, og multiplicere det med antallet af kilometer eller miles, som firmaet har givet som den daglige grænse. En sammenligning af biludlejningspriser kan foretages ved at sammenligne antallet af kilometer eller miles, du har beregnet som et skøn med andre berettigede udlejningsbiler. På denne måde kan du nemt beregne de endelige omkostninger. Derudover kan en bil med automatgear også være en anden besparelsesfordel, da det kan være mere økonomisk at anvende.

  For eksempel, hvis du bestiller en udlejningsbil i 10 dage og har gennemsnitligt 300 kilometer om dagen i løbet af de 10 dage, men kun forventer at rejse 2.000 kilometer i alt, kan man være meget rolig, da man stadig har 1.000 kilometer at gøre godt med.

  Billeje med fri kilometer

  En af grundene til at bestille en biludlejning med Auto Europe, er uden tvivl vores bedste prisgaranti for leje af køretøjer med ubegrænset kilometer. Vi sammenligner løbende, hvad vores konkurrenter tilbyder, for at kunne lave en reel prisobservation. Især for en langtidsleje anbefaler vi en biludlejning med fri kilometer. Vi tilbyder også mere end 24.000 afhentningssteder over hele verden, fra Brasilien til Canada - fra Australien til Rusland og alle steder der i mellem. En anden god grund til at gøre Auto Europe til din eksklusive biludlejningsmægler er vores 24-timers tilgængelighed hos vores kundeservice. Vi vil give den bedste service i modsætning til en automatiseret telefonsvarer. Vores specialister har mange års erfaring og er udlært i faget. Dette gør, at vi kan give dig flest mulige informationer til rejsen.

  Lav din næste billeje reservation med ubegrænset kilometer med vores sikre bestillings-maskine eller ring til vores nummer +45 78 75 53 06 fra Danmark.