Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE FIREFLY

  • 8.9
  • 8.7
  • 9.1
  • 9.3
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  December 21
  Sjældent effektiv indtjekning. Lidt mere trægt at aflevere. Man skal huske at kontoret er...
  December 11
  Lidt svært at finde, men ellers rigtig fint.
  November 22
  Alt gik hurtigt og professionelt.
  Læs mere

  Biludlejning med Firefly: Suveræne tilbud med Auto Europe Biludlejning Firefly - Auto Europe

  Mange kender biludlejningsfirmaet Hertz, men ikke Firefly. Virksomheden er faktisk datterselskab af Herts. Firefly blev etableret i 2013 af det store internationale selskab Hertz. Firmaet blev grundlagt, for at true de andre lavprisselskaber på markedet. Det officielle hovedkvarter er beliggende i Estero, Florida i USA.

  Auto Europe har over 60 års erfaring i biludlejningsbranchen og tilbyder i dag afhentningssteder i over 180 lande. Vores samarbejde med anerkendte udlejningsselskaber tillader os at give vores kunder de mest attraktive priser og en kundeservice, der giver service og kvalitet. Gennem årerne har partnerskabet vokset sig større og større, for at kunne imødekomme alle kundernes krav. Vi er overbeviste om, at du vil opleve tilfredshed, hvis du vælger en biludlejning med Firefly med Auto Europe. Læs eventuelt vores FAQ for flere oplysninger.

  Firefly henvender sig primært til rejsende i følgende lande: Spanien, Italien og Frankrig. Samlet set tilbyder leverandøren dog mere end 100 kontorer i mere end 13 lande. Af denne grund vil der være rig mulighed, for at finde den ønskede billeje med Firefly og Auto Europe.

  De billigere priser i forhold til andre udlejningsselskaber i lufthavnen er primært fordi, at Firefly's kontor ikke er direkte placeret i terminalbygningen. Dette eliminere de høje lufthavnsafgifter for firmaet. I de fleste tilfælde er der en shuttle-service, der tager dig fra lufthavnen til Firefly's nærliggende kontor. Dette er selvfølgelig inkluderet i prisen.

  Billeje med Firefly: Gode priser fra en førende udlejer

  En af de vigtigste betingelser for at leje med Firefly, er besiddelse af et gyldigt kørekort, der skal være mindst et år gammelt. Et internationalt kørekort er obligatorisk, hvis det ikke indeholder bogstaver af det latinske alfabet. Aldersbegrænsningen er afhængig af hvilket land, hvor man lejer køretøjet. Ved kørsel i Spanien skal man være mindst 21 år gammel. Minimumsalderen for leje i Italien er 23 år, men et ekstra gebyr på 21 år og opefter er muligt. Firefly accepterer alle større europæiske kreditkort. Debetkort samt Visa dankort accepteres typisk ikke, og hvis det gør, skal en lokal forsikring betales, der eliminere selvrisikoen. Kontantbetaling accepteres ikke.

  Den unikke Firefly billeje oplevelse

  Firefly tilbyder ekstra service til sine kunder som 24-timers vejhjælp, der er 365 dage til rådighed samt ubegrænset kilometertal, børnesæder, tillægsforsikring og ekstra førere. Gebyrerne for disse ydelser kan findes på Auto Europe's hjemmeside eller ved firmaets professionelle reservationsteam på vores gratis telefonnummer 80 82 02 78. Hvis du tænker på, at leje bilen fra en destination og aflevere den et andet sted (envejsleje), så anbefaler vi, at du kontakter Auto Europe for yderligere information og priser. Udvælgelsen af køretøjets kategori er utolig stor, da Firefly har mange typer at vælge i mellem. Minikategorien er den mindste, som er ideel til 2 rejsende og det giver samtidig mulighed for nem parkering. Der tilbydes også luksuskategorier, der oser af komfort og har en kraftfuld motor. Selvom man lejer hos Firefly, der er et budget firma, så tilbyder firmaet dog flere køretøjer med høj værdi til kunderne. Anvend en biludlejning med Firefly for at begynde rejsen uden problemer.