Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED ENTERPRISE

  • 9.3
  • 9.5
  • 9.2
  • 9.7
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 21
  Enterprise havde ikke den reserverede bil tilgængelig ved afhentning og jeg kunne vælge en...
  January 16
  Fin service
  November 22
  -
  Læs mere

  Biludlejning med Enterprise - Alt det du skal vide om Enterprise

  Enterprise biludlejning - Auto EuropeEnterprise er et af nordamerikas største biludlejningsfirmaer og er ejet af virksomheden Enterprise Holdings. Dette firma ejer også biludlejningsfirmaerne Alamo og National. Udover at Enterpise har rigtig mange lokationer i USA, så har de også 6.000 yderligere lokationer verden over, hvilket giver deres kunder mulighed for at leje med dem, hvorend de er. Dermed når du booker en biludlejning med Enterprise gennem Auto Europe, så er du sikre hænder, da Enterprise har massere af erfaring og fremragende biler.

  Auto Europe har i over 60 år arbejdet hårdt for at opbygge et fantastiske samarbejde med lokale, nationale og internationale udlejere verden over. Dette gør dermed, at vi kan garantere den billigste pris, men også at du får en fantastisk service. Vi tilbyder dog ikke kun biludlejning men også campingvogn, autocamper og luksus biludlejning, hvor alt det vi tilbyder understøttes af vores fremragende kundeservice. Vi har dermed været partner med Enterprise i adskillige år, hvilket gør, at vi især kan anbefale dem, da vores kunder nærmest ikke har nogle problemer med dem. Kontakt dermed en af vores reservationsagenter på tlf. +45 78 75 53 06 i dag for at sørge for, at du får den bedst mulige biludlejning.

  Under Covid-19 pandemien har Enterprise sat helt særlige rengørings- og sikkerhedsforanstaltninger i værk. 

  Billeje med Enterprise – De bedste priser fra en af de førende udlejere

  Enterprise sætter en ære i deres enestående kundeservice, og det betyder, at firmaet bliver anerkendt om og om igen for deres fantastiske biludlejningsoplevelse af deres kunder. De opretholder denne service ved hjælp af deres ”Enterprise Service Quality Index”. Dette indeks er baseret på kunde undersøgelser, der bliver sendt til kunder efter deres seneste biludlejning.

  Firmaet har også gjort en indsats for, at deres biler er så miljøvenlige som muligt, og de var endda den første biludlejer, der tilbød elbiler i USA. Deres biler er nemlig morderne, brændstofeffektive og har miljøvenlige klassificeringer, hvor især deres hybrid og elbiler har dem. Deres elbiler har endda også hjulpet en del af deres kunder med at vænne sig til at bruge denne type af biler, så de måske vil vælge sådan en bil fremover i stedet for en benzinbil eller dieselbil.

  Enterprise holdings har også doneret en del til lokale og nationale velgørenhedsorganisationer. De har f.eks. nemlig doneret over 180 millioner til organisationer, der fokuserer på miljø, uddannelse og som hjælper deres samfund som helhed. Derudover har de også investeret flere millioner i udvikling af vedvarende brændstoffer og miljø intiativer såsom træplantninger. Hermed udover at give penge væk til disse formål, så bruger de også tid på at gennemføre arrangementer, hvor alt overskudet går til et velgørende formål og på at udføre frivilligt arbejde.

  Den unikke Enterprise biludlejningsoplevelse

  Når man skal til at booke en biludlejning med Enterprise gennem os Auto Europe, så er det meget lige til. Den nemmeste og mest praktiske måde er at bruge vores bookingssystem øverst på denne side. Med dette system vil du nemlig at være i stand til at se alle de tilbud, der er, hvor du dermed kan booke det bedste tilbud for dig. Vi har endda også massere af lokationer at vælge imellem, så du kan være sikker på, at du kan finde det bedste at afhente din udlejningsbil fra. Vores bookingssystem giver dig også mulighed for at vælge tilvalg til din booking såsom en GPS eller et barnesæde.

  Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at blive guidet igennem bookingsprocessen, så er du velkommen til at kontakte en af reservationsagenter på tlf. +45 78 75 53 06 eller skrive dem en e-mail. De kan nemlig hjælpe dig med alle dine behov og gøre sådan, at du er indforstået med alt, så du ikke bliver overrasket af noget, når du lejer en bil. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte biludlejningstilbud til netop dit budget.