Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BESKYTTELSE AF BILEN I USA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Dækning på din billeje i USA forklaret

  Bortset fra de bedste priser, sørger vi også for, at den nødvendige dækning er tilgængelig i tilfælde af skade. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du kører rundt i staterne. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om de forskellige muligheder ved udlejeren. Vi sørger for at du nemt kan vælge en betroet udbyder til en overkommelig pris. En dækning på din billeje USA er faktisk nemmere og mere overkommeligt end de fleste tror.

  Billeje i USA er helt uden bekymringer med Auto Europe! Du behøver ikke bekymre dig om unødvendige måder at beskytte din bil på, da vi tilbyder en altomfattende pakke med den nødvendige dækning for at rejse rundt i USA. Så kan du koncentrere dig om at planlægge din rejse. Her er en liste over de amerikanske regler eller beskyttelse, der er inkluderet i vores priser:

  Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikringen (LI) giver dækning op til det krævede minimumsbeløb i hver stat. Husk, at dækningen varierer fra stat til stat, så det er meget vigtigt at læse kontrakten grundigt.

  Tillægs ansvarsforsikring

  Tillægsforsikringen ALI (Additional Liability Insurance) giver dækning i tilfælde af en ulykke, der forårsager skade på ejendom og personer uden for lejebilen. Dækningen er op til USD 1.000.000. En enkelt uforsikret bilist dækkes også op til $ 1.000.000 pr. ulykke.

  Dækning for beskadigelse og tyveri

  Kasko (CDW) og tyverisikring (TP) omfatter dækning i tilfælde af skader forårsaget på din biludlejning eller ved tyveri. Dette produkt kan også omfatte dækning for dæk- og forrudebeskadigelse, men det er vigtigt, at du tjekker dette ved bestilling. Begge muligheder er inkluderet i "ingen selvrisiko" pakken, så kunden bør ikke benytte sig af yderligere beskyttelse ved afhentningstidspunktet.

  Forsikring mod ikke forsikrede

  I de fleste tilfælde omfatter priserne også en uforsikret bilistbeskyttelse (UMP), som gælder, når en tredjepart medfører skade på dit udlejningsbil og ikke er tilstrækkeligt forsikret. Som du kan se, med de dækningsmuligheder, der er inkluderet i vores priser, kan du blive godt forsikret ved at bestille hos os. Ikke desto mindre er det vigtigt at vide, hvad der præcist er omfattet af din kontrakt. Læs venligst din voucher omhyggeligt, inden du henter din biludlejning og sørg for at forstå alle de oplysninger, den indeholder. Husk, at ekstra gebyrer kan gælde, hvis du ønsker at tilføje en ekstra fører.

  Så snart du ankommer til din destination i USA og du afhenter din udlejningsbil, kan der tilbydes ekstra pakker ved det lokale udlejningsselskab. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvad hele kontrakten indeholder. Derfor kan du overveje køb af yderligere produkter på stedet, som varierer med de respektive udlejere. Vi har angivet nogle muligheder nedenfor, der kan tilkøbes lokalt:

  Ulykkesforsikring / Personal Accident Insurance (PAI)

  Dette dækker førerens og passagerernes ulykkesudgifter i tilfælde af en ulykke i lejeperioden.

  Bagageforsikring / Personal Effects Coverage (PEC)

  PEC forsikrer lejerens og de nærmeste familiemedlemmers personlige ejendele.

  Udvidet vejforsikring / Road Side Plus (RSP)

  Dækker tekniske fejl i køretøjet og omfatter genstande som dæk og tekniskassistance i tilfælde af beskadigelse af batteriet (udskiftning af beskadigede dæk eller batteri), låsesmed service (nøglehjælpstjeneste, hvis nøglen sidder fast inde i bilen) og brændstoflevering (når køretøjet er tomt). Bemærk dog, at omkostningerne til ekstra brændstof og dæk ikke er medtaget.

  Kort sagt omfatter en billeje med Auto Europe både dækning for køretøjet og ansvarsforsikringen. Det, du tilføjer lokalt, er ekstra muligheder for yderligere at beskytte dig og dine ejendele.

  Sidst men ikke mindst. Hvor finder du al denne information? Det er nemt! Alle ovennævnte betingelser vil blive opført under bookingprocessen i henhold til vilkår og lokale priser. Hvis du har brug for hjælp eller har yderligere spørgsmål, ring venligst til vores nummer +45 78 75 53 06 eller kontakt os online. Vores team er der for dig 7 dage om ugen og hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål der opstår!