Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED BUCHBINDER

  • 9.6
  • 9.5
  • 9.8
  • 9.4
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  November 25
  Eneste lille ting var lidt længere ventetid ved skranken da der kun var en åben mod andre...
  October 26
  Fint
  October 15
  Sød betjening ved afhentning. Ikke noget med "up-selling" ved skranken. Lidt underlig aflevering, da man ikke får nogen form for kvittering. Jeg blev lovet en slutfaktura pr. mail, men den er efter fire dage ikke kommet.
  Læs mere

  Biludlejning med Buchbinder – Med service i høj kvalitet!

  Buchbinder BiludlejningBuchbinder Rent-a-Car blev grundlagt i 1957 og er et af de største biludlejningsfirmaer ved mange af Europas største destinationer f.eks. i Tyskland, Østrig, Slovakiet og Italien. Deres hovedkontoret ligger i Regensburg, og firmaet tilbyder både korttidsudlejninger og langtidsudlejninger ved et stort antal af både by-og lufthavnslokationer. Ved disse lokationer har de en stor variation af biler og en service af høj kvalitet.

  Buchbinders store flåde af køretøjer består af både store og små biler, som både egner sig til lange turer til et andet land for eksempel og små turer til den nærmeste by. Dermed har firmaet også et fint udvalg af luksusmuligheder, der er ideelle til en speciel lejlighed. Man kan dog også leje en minibus f.eks. til specielle udflugter med hele familien.

  Buchbinder Rent-a-Car er et pålideligt og kompetent biludlejningsfirma, der bliver ved med at imponere primært på grund af 3 ting. For det første er deres flåde af biler kæmpe og meget varieret, så kunder, der vælger at booke en biludlejning med Buchbinder, altid kan få en bil i den bilkategori, som de har valgt. For det andet er priserne for at leje med Buchbinder meget overkommelige, dog uden at de går på kompromis med kvaliteten, som betyder, at du får den bedste mulige billeje. Og til sidst er den tredje grund, at Buchbinders resdervationssystem er hurtigt, fleksibelt og ukompliceret, hvilket betyder, at man kan booke en biludlejning med dem hurtigt og nemt helt uden nogle unødvendige forhindringer.

  For at opsummere hvis du lejer en bil med Buchbinder, bliver du garanteret de bedste priser og den mest omfattende service på markedet, hvor du også får et af de største udvalg af biler og et af de største udvalg i forhold til yderligere tilvalg. Det er et biludlejningsfirma, som du helt klart kan stole på, da alle deres biler regelmæssigt bliver serviceret som en selvfølge for eksempel.

  Auto Europe har været på biludlejningsmarkedet i over 65 år, hvor vi har fået et fantastisk ry for at levere god service, som gør, at mange millioner af mennesker vælger at booke gennem vores system hvert år. Ved at samarbejde med vores mange samarbejdspartnere garanterer vi en fantastisk service til konkurrence dygtige priser, når du lejer med dem. Hvis du bestiller med Buchbinder eller med en af vores andre biludlejere, som du kan booke med ved hjælp af vores fantastiske bookingssystem, kan du dermed være sikker på, at du vil modtage en kundeservice af højkvalitet fra os og fra vores partnere.

  Billeje med Buchbinder: Nemt, hurtigt og til en overkommelig pris

  Auto Europe har et meget tæt samarbejde med Buchbinder, og derfor kan vi tilbyde vores kunder en biludlejning til markedets billigste priser indenfor hver bilkategori. Vi garanterer faktisk den billigste pris på markedet hvis ikke med Buchbinder så med et andet udlejningsselskab! Vi tilbyder nemlig de bedste priser i Europa, hvor man let kan se, hvilke dækninger, der er med i denne pris.

  Hver gang du booker en billeje med Buchbinder, kan du forvente praktiske afhentnings- og afleveringssteder, såvel som den højeste kvalitet af service. Når firmaer vil samarbejde med os, kræver det, at de er professionelle og har kundetilfredsheden som fokus i alle dele af biludlejningsprocessen og i forhold til Buchbinder er det især tilfældet. Derudover hvis man har yderligere brug for hjælp, så er vores fantastiske udlejningsspecialister altid klar til at hjælpe alle ugens 7 dage. De kan både svare på dine spørgsmål og give dig gode råd til din næste biludlejning.

  Vi er der altid for at hjælpe med, hvad end du har problemer med især, hvis du har nogle problemer i løbet af din billeje. Du er velkommen til at kigge på vores anmeldelser, og derefter til at ringe til os for at booke din næste biludlejning med Buchbinder gennem verdens største biludlejningsbroker nemlig Auto Europe! Vi sørger for, at du har en så problemfri bookingsproces som muligt, så du kommer ud på vejen med din udlejningsbil så hurtigt som muligt. Hvorfor nøjes med mindre, når du kan booke gennem Auto Europe og få den service og kvalitet, som du kan forvente af en sådan meget anerkendt udlejer som Buchbinder?

  Med Buchbinders fremragende service og kvalitet og Auto Europes anerkendte kundeservice til din rådighed, behøver du ikke bekymre dig om, du kan få hjælp, når du er på farten, da hele vores reservationsteam er klar til at håndtere eventuelle problemer eller spørgsmål, vores kunder måtte have i løbet af deres billeje.

  Den unikke Buchbinder biludlejningsoplevelse

  Du er kun få klik for at opleve Buchbinders fremragende biludlejningsservice. Book din biludlejning øverst på denne side. Vælg blot din bilkategori og sammenlign det tilbud, du har fra Buchbinder med alle de andre tilbud fra alle de lokale udlejere såsom Avis eller Sixt. Derefter kan man tilvælge ekstra ting, såsom en GPS, børnesæder osv. og derefter booke din reservation.

  Vi anbefaler virkeligt, at du prøver at booke en bil med Buchbinder gennem Auto Europe næste gang, du skal leje en bil, så du kan opleve deres fantastiske service. Vi vil dog naturligvis også være klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer, dog tror vi ikke, at du får brug for det! Book din næste biludlejning online eller ved at ringe til en af vores udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, som med glæde vil hjælpe dig.