Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  TROMSØ

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Tromsø

  Med en autocamper leje i Tromsø er der ikke flere forhindringer for din campingferie i Norge. Gør Tromsø til dit udgangspunkt for din rejse og opdag ikke kun byen, men også det omkringliggende område eller de andre byer, såsom hovedstaden Oslo, Bergen eller Trondheim. Planlæg din rute gennem Norge som du vil og nyd fordelene ved at rejse i en autocamper til fulde. Se vores hjemmeside for valg af tilgængelige køretøjer med Auto Europe. På kort tid finder du en passende model til din ferie i Tromsø. Book det enten online eller ring til os. Vi vil med glæde hjælpe med at rådgive dig over telefon. Ring til os på +491 89 412 072 98!

  Autocampere i og omkring Tromsø

  I de følgende eksempler nedenfor, som vi har samlet for dig, har vi kun begrænset os til campingpladser i regionen. I hele Norge finder du mange andre campingpladser, som kan planlægges til længere ture. Den bedste måde at organisere din rute på er i etaper, så du altid kan overnatte på en campingplads og hvile før du fortsætter din rejse næste dag.

  Tromsoe Camping Kun 5 kilometer fra byens centrum er denne campingplads et godt valg, hvis du ikke ønsker at komme for langt fra byen. I alt finder man 54 asfalterede pladser til rådighed for campingvogne. Alle steder har en strømforbindelse, men du skal muligvis have en adapter. Der er gratis trådløs internetadgang på selve ejendommen. Udvalget af aktiviteter, der kan bestilles i forvejen (fx prøve en rensdyrslæde) er mange.
  Skittenelv Camping Dette sted er beliggende nordøst for byen, omkring 32 kilometer væk. Området er stille og byder på meget til sine gæster. En sauna, opvarmet pool med vandrutschebane, restaurant, legeplads og minigolfbane er alt placeret direkte ved pladsen. Du kan også leje robåde eller fiske. Strøm er også til rådighed.
  Ramfjord Camping Det tager cirka 35 minutter at nå denne campingplads. Dette er en smuk beliggenhed nær en sandstrand og et skovområde. Pladsen tilbyder halvskygge pladser med strømforsyning. Vandhaner er ikke mere end 50 meter fra hvert hjørne.
  Campsite Bjoernebo Ca. en time fra byen ligger dette sted i en smuk og rolig beliggenhed. På pladsen kan man nyde panoramaudsigten, prøve ridning, fiske eller spille bordtennis. Der er el til rådighed og der er drikkevand i nærheden af pladserne. Børnene vil samtidig nyde godt af pladsens legeområde.
  Olderelv Camping Omkring 115 kilometer væk fra byen er dette område lidt længere væk, men stadig ideelt til gå eller cykleture for at se smukke vandfald eller fiske. Om vinteren vil sportsfans blive tiltrukket af de mange muligheder for vintersport. Der er 70 pladser til campingvogne, der leveres med el og drikkevand.

  Tilgængelige autocampere i Tromsø

  Her er fire eksempler på det store udvalg af modeller, vi tilbyder hvis du vælger en autocamper leje i Tromsø. Afhængig af antallet af passagerer kan du vælge nøjagtigt det køretøj, der passer bedst til din rejse. Vælg en lille simpel model designet til to personer med overdådig indretning. Et køkken og et brusebad samt et toilet vil man finde om bord. Drikkevandstilførslen sikres af den indbyggede tank og en yderligere tank til spildevandet er installeret. Længden af dette køretøj er næsten 7 meter. Med sine 6 meter er Van-modellen 1 meter kortere, men den har samme udstyr og er også velegnet til to passagerer. Hvis din familie består af fire personer, kan du leje et køretøj fra luksusKategorin. Køretøjets længde er mellem 6 og 7,5 meter. Tilstrækkelig plads til to dobbeltsenge, toilet, køkken, brusebad og de nødvendige vandtanke til ferskvand og spildevand finder man her. Hvis du planlægger en ferie med op til seks rejsende, kan du vælge en 6,5 meter lang campervan. Med sine to dobbeltsenge og to enkeltsenge har alle passagerer et komfortabelt soveværelse. Selvfølgelig vil du også have et brusebad, køkken og toilet.

  Small Van

  Small

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,9-7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Van

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,9-6,8 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Luxury Family

  Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,9-7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,3-7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Tromsø

  Med en befolkning på over 73.000 er Tromsø den 7. største by i Norge. Byen ligger i den nordlige del af landet, 340 kilometer nord for polarcirklen. På grund af sin beliggenhed oplever man to ekstraordinære fænomener. Fra midten af maj til slutningen af juli er den såkaldte midnatssol, hvor solen aldrig helt kommer frem og polarnatten fra slutningen af november til midten af januar, hvilket er nøjagtigt det modsatte. Takket være byens subpolare beliggenhed har Tromsø mange seværdigheder at besøge. For eksempel viser Polaria Museum byens resultater af polarforskningen fra forskellige områder. Flere fiskearter og andet marint liv kan observeres i flere akvarier. Bygningens særlige arkitektur minder om isflokke. Polarmuseet i Tromsø, der nu er kombineret med Tromsømuseet, fokuserer på polarforskning af nordmænd.

  Et andet højdepunkt er istids-katedralen fra 1965, som har det største glas mosaik vindue i Europa. Tromsø Domkirke er også værd at se, da det er den eneste katedral i landet lavet af træ. For et fantastisk overblik over byen, de omkringliggende øer, bjerge og fjorden, tag en tur på svævebanen Fjellheisen og gå til toppen af det 418 meter høje bjerg, Storsteinen. Dette panorama skal man helt sikkert ikke gå glip af! Besøg Tromsø i begyndelsen af juni og tag en tur gennem den botaniske have. I dette velplejede kompleks finder du en sand blomstrende pragt. Hvis du bliver i Tromsø fra den 24. august til den 15. april, vil du højst sandsynligt være vidne til et spektakulært naturspil - polarlysene. Tromsø betragtes som et sandt polarlys-hotspot og der er mange guidede ture, der fører dig til de bedste steder. Særligt imponerende er nordlyset at se foran den allerede fantastiske naturlige baggrund af Tromsø Fjord, som tilbyder en vidunderlig udsigt enhver tid på året.

  Lej autocamper i Tromsø og du vil opleve alt dette og meget mere på din personlige rejserute. Du bestemmer hvor turen skal gå hen og på hvilken campingplads du vil overnatte. Efter at have opdaget alt, hvad byen har at tilbyde, kan du udforske regionen i dit eget tempo. Man vil altid være fleksibel og komfortabel. Med de mange campingpladser i landet bør længere ture til fjerne byer være uden problemer. Hvis din valgte model har et køkken, kan du og dine ledsagere forberede lækre måltider om aftenen, forudsat at du har tilstrækkelige forsyninger.