Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  OSLO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Oslo

  Afhent din autocamper leje i Oslo og udforsk hovedstaden og dens region på en ny måde. Drag fordel af en autocampers fordele og rejs på en afslappet, komfortabel og fleksibel måde gennem Norge. Auto Europe tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller. Vores hjemmeside præsenterer et overblik over alle køretøjer til rådighed i og omkring Oslo. Man kan nemt bestille direkte online eller ringe til 0049 89 412 072 98, hvis man ønsker hjælp fra vores team. De vil med glæde hjælpe med at vælge et egnet køretøj.

  Campingpladser i og omkring Oslo

  Lej autocamper i Oslo og man finder hurtigt ud af, at udvælgelsen af campingpladser i Norge er enorm. Camper rejsende har mange muligheder for at stoppe og overnatte på en campingplads. Vi har sammensat nogle eksempler på campingpladser, som kan fange din fantasi og hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Norge.

  Ekeberg Camping Denne campingplads ligger nær Ekeberg Park, kun 5 kilometer fra byens centrum. Pladserne til campingvogne er udstyret med elektricitet. Nogle af dem har også vandforbindelse. Denne placering er perfekt til ture til byen eller det omkringliggende område. Stedet er åbent fra juni til september og bookinger er ikke nødvendige i de fleste tilfælde. Der er en direkte busforbindelse, der afgår til byens centrum.
  Bogstad Camping Pladsen ligger 13 kilometer fra Oslo centrum. De store pladser tilbyder strømforbindelse og gratis Wifi. De sanitære faciliteter er gratis, men for at tage brusebad skal man betale ekstra. Oslo Golf Club ligger også i nærheden.
  Ramton Camping For at nå dette sted skal du rejse omkring 35 kilometer via E18 og Rv165. Her finder du i alt 300 smukke pladser, der alle er udstyret med elektricitet. Sandstrand, tennis og fodboldbane samt minigolfbane lover et afslappet og varieret ophold.
  Homannsberget Camping Dette sted er lidt længere væk. Du skal bruge omkring en time og 15 minutter for at nå Homannsberget Camping. Elforsyning er til rådighed for hver plads. Følgende faciliteter er tilgængelige på stedet: minigolf, legeplads, badning, sejlads og surfing. Det omkringliggende område er ideelt til vandreture.

  Tilgængelige autocampere i Oslo

  Auto Europe tilbyder sine kunder billige muligheder til alle lejligheder og et stort udvalg af autocampere. Afhængigt af antallet af personer du rejser med, er der forskellige modeller til overvejelse. Compact Standard giver plads til to personer. Modellen har en længde på næsten seks meter og er udstyret med en dobbeltseng, køkken, bad og toilet. Vandtanke til drikkevand og spildevand leveres også. Family Standard-modellen garanterer dig og din familie komfort på 7,38 meter. Udstyret med køkken, toilet og bruser samt ferskvandstank og spildevandstank er køretøjet et godt valg for fire personer. Sovepladserne er opdelt i to enkeltsenge og en dobbeltseng. Vælg Adria-motorhome for endnu mere plads og ekstra ting, såsom mountainbikes eller grill. Hvis du rejser med en gruppe på op til seks personer, kan Family Plus-modellen være det, du leder efter. Med denne model kan du nyde fordelene ved et køkken, bad og toilet ombord. Sovepladser leveres i form af to enkeltsenge og to dobbeltsenge.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Family Plus

  B-Klasse Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Oslo

  Hovedstaden i Norge har en befolkning på over 660.000 og ligger i den sydøstlige del af landet. Omgivet af bjerge, bakker og skove, er byen opdelt i 15 distrikter. Besøgende til Oslo, der ankommer med fly, har et valg af to lufthavne: Oslo-Gardermoen Lufthavn, som ligger cirka 35 minutters kørsel fra Oslo og Torp Lufthavn, der ligger 74 km væk. Sidstnævnte er hovedsagelig dedikeret til budgetselskaber, som Ryanair og Wizz Air. Placeringen af den norske hovedstad ved slutningen af Oslofjorden giver Oslo en særlig flair og byder på mange udendørs aktiviteter. Men før du forlader byen for at udforske det omkringliggende område, skal du besøge sightseeingattraktioner i Oslo. Start med den gamle bydel, Gamlebyen. Her kan du se mange ruiner af gamle huse og kirker, f.eks. St. Clements Kirke. I deres folkemuseum kan du opleve den norske fortid. Her finder man mere end 155 traditionelle bygninger, som er blevet bygget i museet, hvor kulturen introduceres til besøgende gennem regelmæssige arrangementer.

  Andre anbefalede museer omfatter Framuseum, Kon-Tiki Museum, Maritime Museum eller Vikingeskibsmuseet. Særligt interessant er Karl Johans Port, der er hovedgaden i byens centrum. Tag en tur og beundre de historiske bygninger, såsom Oslo-katedralen, Nationalteatret, Stortinget eller Grand Hotel. Det kongelige palads i Oslo er placeret i slutningen af Karl Johans Port. Et stort højdepunkt er Ekeberg Park, som er en skulptur og naturarvspark med fri indgang i den sydlige del af byen. Planlæg din tid klogt, da selv en lille cirkelrute gennem dette rolige område kan tage to og en halv time. Føl dig inspireret af ekstraordinære skulpturer og den spektakulære udsigt over Oslo. En anden naturoplevelse afventer i Frognerpark med Vigeland Skulpturpark og den største rosesamling i landet. Der foregår regelmæssige arrangementer og festivaler årligt, der beriger det kulturelle liv i Oslo. En af de mest berømte begivenheder er Oyafestival i august med musikfans, der flokker for at se internationale og nye stjerner.

  Med den rigtige autocamper leje i Oslo vil du føle dig fri på ferien. Udforsk regionen, nyd den smukke natur eller besøg andre byer i Norge. For eksempel bør man opleve Bergen, Tromsø eller Kristiansand. Afstande mellem byerne er ret store, men takket være en camper og utallige campingpladser i Norge vil turen kun gå godt. Hvis man vælger en model med et indbygget køkken, bliver de eneste ting man skal huske kun, at købe ind til dagligvarer og sikre, at man ikke løber tør for gas.