Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED SPACESHIPS OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med Spaceships – Fantastiske tilbud

  Autocamper leje med SpaceshipsAuto Europe samarbejder med utallige af velkendte udlejningsfirmaer. Dette er ligeledes gældende for autocampere. Vi er i dag en af branchens førende bilformidlere, som altid tilbyder kvalitetsfyldt. Lej autocamper med Spaceships og få en uforglemmelig ferie. Ved reservering gennem Auto Europe finder du ligeledes den forsikringspakke, som passer til dig.

  Med over 10 års erfaring med roadtrips over hele verden, er Spaceships den rette udlejere for at gøre din ferie. De er udstyret med en moderne flåde af autocampere og fantastisk personale, som hjælper dig med at planlægge din ferie. Kør derfor afsted med ro i sindet. Skulle du sidde inde med eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til de professionelle medarbejdere.

  Selvom deres køretøjere er lignende med konkurrenternes, får du her altid passioneret rådgivning, hvilket er med til at gøre din ferie unik. Det er ikke bare et job, men en livsstil som du ikke vil gå glip af. Spaceships er tilgængelige i store dele af verden, og tilbyder alt nødvendigt udstyr.

  Forsikring

  Spaceships har ideologien om at gøre ting så let som muligt. Alle udlejninger kommer derfor med en tredjepart som forsikring, ubegrænset kilometer og vejhjælp. Hvis du vælger standardforsikringen vil selvrisikoen være £1500. For campervan vil selvrisikoen være £2000. For at få fuldstændig ro i sindet, er der yderligere muligheder for at opgradere forsikringspakken. Dette vil reducere selvrisikoen, hvorefter ekstra kollisionsskader vil blive tilføjet. Der er muligheder for hvert budget. Personalet ved udlejningsskranken vil gøre dig klogere på dette.

  Hvilket udstyr bliver ellers tilbudt?

  Alle de nødvendige faciliteter kommer med din autocamper leje med Spaceships, som blandt andet gælder potter, pander, bestik, ovn osv. Ved afhentningsstedet kan du se en liste over de yderligere tilkøb. Dette er gældende for navigation, borde, stole sengetøj og andet udstyr, som er med til at gøre din tur komfortabel. Skal du færdes i vintermånederne, er vinterdæk natuligvis inkluderet i lejeprisen. Om sommeren medfølger der små ventilatorer. Vi tilbyder endda omformere, så du problemfrit kan oplade din laptop eller telefon. Dette gør at du altid kan føle dig hjemme.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med Spaceships

  • INGEN ungfører gebyr - minimum 21 år for campervans, 25 år for autocampere.
  • Licenser fra hele verden. Gyldigheden bør tjekkes inden afhentningen.
  • Åben for afhentning og aflevering alle ugens 7 dage - 365 dage om året.
  • Muligt at afhente efter åbningstid.

  Spaceships' flåde

  Denne udlejer tilbyder en moderne flåde af autocampere (Sunliving) og campervans(Volkswagen og Fords). Køretøjerne bliver jævnligt vedligeholdt af virksomhedens egne mekanikere, for at sikre at kvaliteten altid er på det højeste. Modellernes unikke design tilbyder fantastiske funktioner, som har gavn for hele familien. Køretøjerne er som regel opdateret med alle de nyest funktioner. Modellerne er maks få år gamle, og du vil til hver en tid være godt kørende. Lej eksempelvis din autocamper i Edinburgh og skab et perfekt roadtrip.

  VW Camper

  Spaceships flåde - VW Camper
  Sovepladser: Op til 2 personer
  Kategori: Campervan
  Længde: 4.5 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Autocamperen er komfortabel og alsidig. Den er det perfekte køretøj for smalle gader i Storbritannien.

  Delta

  Spaceships flåde - Delta
  Sovepladser: Op til 2 personer
  Kategori: Campervan
  Længde: 4.95 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Dette køretøj kommer med en ekstra stor seng, komfur, køleskab og solsejl.

  Voyager

  Spaceships flåde - Voyager
  Sovepladser: Op til 4 personer
  Kategori: Campervan
  Længde: 5.3 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Passende størrelse for et par eller mindre familie. Køretøjer kommer med solsejl, køleskab og fuldt spisesæt.

  Luxury Motorhome

  Spaceships flåde - Luxury motorhome
  Sovepladser: Op til 5 personer
  Kategori: B-Class Motorhome
  Længde: 6.9 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Køretøjet kan kapacitere op til 4 voksne og 1 barn, som gør den ideel for hele familien.

  Family motorhome

  Spaceships flåde - Family motorhome
  Sovepladser: op til 7 personer
  Kategori: C-Class Motorhome
  Længde: 6.99 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Perfekt for den store familie. Den råder over alle de nødvendige faciliteter, som er med til at skabe den ideele ferie.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje Spaceships?

  Spaceships´ ideollogi er at livet skal være lettere. Det mål prøver de at komme til gode ved konstant at udvide deres antal af afhentningssteder. De har eksempelvis alene 3 afhentningssteder i London, Edinburgh og Dublin. Vi gør din drøm til virkelighed. Vi har over 35 forskellige afhentnings- og afleveringsdestinationer i Europa. Vi kan arrangere afhentning Paris, Barcelona, Rom, Hamborg, Prag m.m. Dette er muligt mod et afhentningsgebyr. Autocamper leje med Spaceships er det perfekte valg for en perfekt ferie.

  Spaceships afhentningsdestinationer

  Edinburgh
  East Mains Industrial Estate
  13 Tartraven Place - Broxburn
  EH52 5LT
  Udlejninsstedet i Edeinburg er beliggende 40 minutter fra byens centrum, og kun 15 minutter fra lufthavnen. Infrastrukturen til dette udlejningssted er fremragende, og der er fine muligheder med offentli transport. Herfra kan du køre til det skotske højland på blot en time.
  London
  86 Welley Road
  Wraysbury - Staines
  TW19 5EP
  Udlejningsstederne i London er beliggende i Wraysbury og West London. Disse udlejningssteder er ideele for den rejsende, som ønsker at undgå trafikken i London.

  Vælg Spaceships for dit næste eventyr og gør din ferie uforglemmelig. Reserver online eller kontakt vores reservationsspecialister fra mandag til fredag på +49 (0) 89 412 072 98. Du kan yderligere kontakte os på mail muccampers@autoeurope.de.