Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED MOTORHOMES ITALY OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med Motorhomes Italy – bedste tilbud!

  Autocamper leje med Motorhomes ItalyAuto Europe samarbejder med mange førende udlejere i autocamper udlejningsbranchen. Har du planer om at opleve Italien med autocamper, er Motorhomes Italy det perfekte bud. De tilbyder dig kvalitetsfyldte køretøjer, så danner grundlaget for din drømmeferie. De specialiserer sig med autocampere i Italien, så du altid er forsikret en fantastisk tur. Når du bestiller gennem vores hjemmeside, kan du til hver en tid finde den rette tilkøbsmulighed for dig.

  Takket være mange års erfaring inden for udlejningsbranchen, arbejder virksomheden sammen med de bedste autocamper producenter for at imødekomme kundernes behov. Når du booker Autocamper leje med Motorhomes Italy er du altid garanteret et stort udvalg af køretøjer, som alle er med til at dække kundernes behov. Det gælder køretøjer til par, venner, større familier osv. De er fast besluttet på at autocamper er den perfekte rejsemåde. Deres favorable kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig.

  Forsikring

  Selvrisikoen med en autocamper leje med Motorhomes Italy vil altid være 1.400EUR. Din udlejningspris omfatter altid en tredjepartsforsikring mod tab skade eller skade på en tredjepart. Vejhjælp til køretøjet og passagererne er ligeledes også inkluderet, samt international forsikringsdækning når du rejser inden for Europa. Dog er enkelte dele på køretøjet ikke dækkket, såsom forrude, glas, dæk, tag, radio og deruover også personlige ejendele.

  Hvilket udstyr bliver ellers tilbudt?

  Udover standardudstyr leverer leverandøren yderligere ekstraudstyr såsom køkkengrej, bord, stole, børnesæder, cykler, gps, osv. Alt dette kan du tilkøbe dig for at få en yderligere komfortabel rejse. Har noget af dette ekstraudstyr interesse for dig, skal du anmode om det ved booking, for at sikre den bedst mulige tilgængelighed.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med Motorhomes Italy

  Når du ankommer til lufthavnen vil du blive budt velkommen af Motorhomes Italy´s personale, som vil følge dig til afhentningsstedet (kun hvios overførelsestjenesten er købt på forhånd). Normalvis har udlejeren et afhentningssted i lufthavnens terminal, som man skal gå hen til. Der vil herefter blive gennemgået en detaljeret gennemgang af køretøjet, samt hvordan man bruger dets faciliteter. Personalet står klar til at hjælpe deig uanset erfaringsniveau. De hjælper dig med at dække alle aspekter af din kommende rejseoplevelse!

  Motorhomes Italy´s flåde

  Lej autocamper med Motorhomes Italy og skab en fantastisk ferie. Køretøjerne er som regel ikke ældre end 30 måneder, og fornyes hvert år for at imødekomme kundernes krav. Udlejningsprisen inkluderer:

  • Et udstyret køkken med gaskomfur og håndvask.
  • Et udstyret badeværelse med håndvask, toilet og bruser.
  • Varmablæser.
  • Vejassistance forsikring for mekaniske sammenbrud - 24/7.
  • Muligheden for at køre i hele Europa.

  Group A

  Motorhomes Italy flåde - Group A
  Sovepladser: Op til 4 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Længde: 6.8 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Ideel for familien med maksimalt to børn. Den har en komfortabel dobbeltseng og i fronten er der en fold ud seng. Derudover har den massere af opbevaringsplads under den bagerste dobbeltseng.

  Group B

  Motorhomes Italy flåde - Group B
  Sovepladser: op til 5 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 6.9 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Det perfekte valg for familien som maksimalt har tre børn. Den har et komfortabelt førerhus og konvertibelt spisebord. Du vil med denne autocamper få massere af værdi for pengene.

  Group C

  Motorhomes Italy - Group C
  Sovepladser: op til 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 7.0 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Det idelle valg for den større familie som har op til 4 børn. Denne model tilbyder også fantastiske komfortable faciliteter, som hele familien vil have gavn af.

  Group D

  Motorhomes Italy flåde - Group D
  Sovepladser: op til 7 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 7.0 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Denne model egner sig perfekt til den store familie, eller familien som generelt set bare ønsker mere plads. Den består af kvalitetsfyldte materialer og komfortable faciliteter.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje med Motorhomes Italy?

  Motorhomes Italy tilbyder et bredt udvalg af afhentningssteder over hele landet såsom Milano, Venedig og Rom. De er strategisk beliggende tæt de lufthavnene. Mere detaljeret vil blive givet ved reservation.

  Populære afhentningssteder i Italien

  MILAN
  Milan Malpensa
  Ferno,
  21010 Varese
  FIRENZE
  Florence Pretola
  Via del Termine, 11,
  50127 Firenze
  ROM
  Rome Fiumicino
  Via dell' Aeroporto di Fiumicino,
  00054 Fiumicino (RM)
  VENEDIG
  Venice Marco Polo
  Viale Galileo Galilei,30
  30173 Venedig

  Du kan reservere din autocamper direkte via vores hjemmeside eller kontakt vores reservation specialister via email på muccampers@autoeurope.de, eller ring til dem telefonisk på +49 894 120 7298. Vores proffessionelle medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.