Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MIAMI

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Miami - billige priser

  Miami rangerer som en af verdens absolut bedste feriedestinationer. Tag hele familien med til Florida og få oplevelser, som du aldrig vil glemme. Du bestemmer selv tempoet og destinationerne. Auto Europe anbefaler at du udforsker Florida med en autocamper. Du vil have muligheden for at overnatte, hvor du vil. Miami vil uden tvivl imponere dig med en lang række seværdigheder, kilometer lange sandstrande og en unik kombination af kulturer.

  Vi blev oprindeligt stiftet i USA for mere end 60 år siden som bilmægler. I dag er virksomheden er af verdens suverænt største bilformidlere. Virksomheden er i dag til stede ved over 24.000 destinationer, som er fordelt over 180 lande. Besøg vores hjemmeside og find attraktive tilbud på autocampere.

  Autocamper leje i Miami er en praktisk måde at se og opleve området på. Kør på de moderne amerikanske veje, spar penge på indkvartering samt mad og bestem din egen tid. Vores partnere tilbyder moderne køretøjer, som egner sig perfekt til køreferie i USA. Afsæt eventuelt tid af til en fantastisk ferie i USA, hvor man kan opleve Los Angeles eller Las Vegas. Udforsk de mange stater i dag.

  Campingpladser i og omkring Miami

  Miami´s metropolområde byder på en masse fantastiske campingpladser, hvor du sikkert kan stille autocamper leje i Miami. Nedenstående finder du udvalgte campingpladser, som er beliggende i og nær byen. Sidder du inde med eventuelle spørgsmål, bør du endelig ikke vente med at kontakte os.

  Miami Everglades Resort
  RV
  Denne fantastiske plads er beliggende udenfor byen blandt, hvor den er omgivet af enestående landskaber. Kom tæt på Miami´s naturlige grønne landskab, hvor man ikke kan undgå at se palmer og flotte plantager.
  Paradise Island Resort Denne fantastiske campingplads er det perfekt sted at tilbringe overnatninger for alle. Her er massere af muligheder for at være aktiv i form af svimmingpool, kasinoer, bibliotek og et læseareal for ren afslapning. Paradise Island Resort ligger i Fort Lauderdale's Oakland Park, som er ca. 55 km fra Miami Beach.
  Larry & Penny Thompson Park & Campground Denne campingplads er tæt beliggende på Miami Zoo. Campingpladsen er den rette for folk, som ønsker at være sportslig aktiv, såsom gode hiking- og cykelområder. Der er yderligere gode fiskemuligheder, som man kan bruge tid med.

  Tilgængelige autocampere i Miami

  Vi er stolte af at kunne præsentere moderne autocampermodeller, som du kan booke forud for dit ophold i Miami. Vi anbefaler at man reservere køretøj så snart ferieplanlægningen er på plads, for at tilbyde den størst mulige tilgængelighed. C19 Compact er en kompakt autocamper, som kan rumme op til 3 passagerer. Den er ideel for mindre familier. Du skal være mellem 30 og 69 år for at leje dette køretøj. C25 modellen kan kapacitere op til 5 passagerer. Modellen er komfortabel, moderne og aircondition er altid standardudstyr. AF34 kan kapacitere op til 6 personer, og tilbyder massere af plads og fine faciliteter. FS31 modellen er endnu mere rummelig, og kan kapacitere op til 8 personer.

  C19 Compact autocamper C 25 Standard

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 5,8 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C 25 Standard

  Sovepladser: 5 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  AF34 Standard FS31 Standard

  AF34 Standard

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 10,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  FS31 Standard

  Sovepladser: 8 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 9,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere information om Miami

  Miami, Florida fremstår som drømmedestinationen for mange mennesker. Med fantastisk vejr året rundt og kilometer lange fantastiske sandstrande, er det såmænd ikke nogen overraskelse. Storbyen tiltrækker årligt over 16 mio. besøgende. Start din ferie med uforglemmelige køretur og en badetur i det turkisblå vand. Er man rejsende med børn bør man eventuelt tage til Jungle Island eller slutte dagen på Bayside Marketplace, som tilbyder karruseller og aktiviteter for hele familien.

  Selvom Miami på mange måder er en moderne by, har den også en unik historie, som er værd at udforske. Oplev de gamle veje på Coral Gables, som er kendt for sine gamle og stilfulde bygnigner, der går helt tilbage til århundredeskiftet. Oplev den udenlandske stemning, mens du blot nyder de omkringværende omgivelser.

  Lej autocamper i Miami og oplev yderligere den traditionelle cubanske stemning. Få en smag af Sydamerika ved Little Havana, som er en af byens mest levende og fantastiske kvarterer. I kvarteret kan man opleve restauranter, natklubber, kunstgallerier og markeder. Calle Ocho området tilbyder året rundt på fantastiske festivaler, vi anbefaler at man undersøger dette inden afrejse.