Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED JUST GO OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med Just Go – Find de bedste priser!

  Autocamper leje med Just GoJust Go er den største autocamper udlejer i Storbritannien. Virksomheden har en flåde på over 250 autocamper køretøjer. På deres eksisterende 15 år har de fuldført mere end 21.000 reservationer. De er dedikeret, og sørger altid for, at du får en uforglemmelig og mindeværdig tur.

  Der findes en model for alle lejligheder, uanset om man rejser som familie, par eller venner. En autocamper leje med Just Go vil til hver en tid tilfredsstille dine rejsebehov. Vælger du at bestille denne virksomhed, vil du altid have mulighed for at vælge mellem 13 forskellige autocamper modeller. Du vil finde alt fra mindre og kompakte til store og lukseriøse modeller. Deres fantastiske personale hjælper dig med at sammensætte en enestående ferie.

  Forsikring

  Selvrisikoen for autocampernes forsikringspolitik går op til 1000 GBP. Køretøjet er beskyttet mod tyveri, skader og skader på en tredjepart. Det omfatter dog ikke personlig forsikring for kunden (herunder død eller skade til føreren). Yderligere dækker det heller ikke skader på personlige ejendele. Kun personer som er nævnt på kontrakten, er berettiget til at køre køretøjet. Der kan tilføjes op til 2 ekstra førere mod et tillægsgebyr. Ønsker man at rejse til Irland eller andre lande i Europa, er det nødvendigt at tilskrive sig ekstra forsikring. Er man i tvivl om hvor meget dette dækker over, er man altid velkommen til at kontakte deres serviceminded personale.

  Hvilket udstyr bliver ellers tilbudt?

  En autocamper leje med Just Go er en problemfri oplevelse og køretøjet er fuldt udstyret for at sikre, at du får den bedst mulige ferie. Med alt det basale og grundlæggende udstyr ombord, kan du hurtigt danne dig et overblik over de ekstra tilkøbsmuligheder. Ekstraudstyr dækker blandt andet over børnesæder, picnicsæt og navigation. Det er derfor en overskuelige opgave at sammensætte det perfekte udstyr til din tur. Just Go giver dig mulighed for at købe to ekstra praktiske pakker. Det dækker over ''Travel Pack'', som indeholder de mest populære ekstraudstyr. Den sidste pakke er ''Autocamp Refill Package'', som tilbyder dig en gratis tankfuld benzin.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med Just Go

  Alle kørere skal være mellem 25 og 70 år, og have haft et gyldigt kørekort i minimum 3 år, som gør det muligt at køre køretøjer op til 3.500kg. Er køreren mellem 71 og 75 vil et gebyr være gældende, mod en specifik forespørgsel om dette. Afhentning og returnering af køretøjet kan kun finde sted på virksomhedens afhentninssted i Toddington og Edinburgh, medmindre andet er aftalt med leverandøren såsom envejsleje. Dette er ligeledes gældende mod et gebyr. Afhentning af køretøjet er gældende fra kl. 14. Det seneste afhentnigstidspunkt er 1 time før lukning. Retuurnering af køretøjerene skal derimod ske mellem kl. 8 og 10. Ved afhentning af køretøjet skal der aflægges et depositum på 1000 GBP. Dette er kun muligt med Visa og Mastercard. Just Go forbeholder sig retten til at forøge dette beløb i tilfælde af specielle events, såsom festivaler og generelt større arrangementer hvor køretøjet bærer minimum 4 voksne.

  Just Go's flåde

  Flåden består af køretøjer som rummer 2, 4, 5 og 6 senge og 13 forskellige layouts at vælge imellem. Alle køretøjerne er udstyret med:

  • Et fuldt udstyret køkken med håndvask, gaskomfur / grill, køleskab og lille fryser
  • Et fuldt udstyret badeværelse med bad og toilet
  • Kombineret gasovn
  • Bakkamera
  • Ubegrænset kilometer

  Rainbow

  Just Go - Rainbow
  Sovepladser: op til 2 personer
  Licens kategori: Motorhome Class B
  Længde: 6.0 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Denne autocamper er udstyret med alle nødvendige funktioner og faciliteter, som er perfekt for 2 personer. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Discovery

  Just Go - Discovery
  Sovepladser: op til 4 personer
  Licens kategori: Motorhome Class B
  Længde: 7.0 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Denne autocamper er let og komfortabel at køre, og har plads nok til fire personer. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Trekker

  Just Go - Trekker
  Sovepladser: op til 5 personer
  Licens kategori: Motorhome Class B
  Længde: 7.4 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Trekker har en rummelig bagende, som er ideel for fantastisk underholdning. Modellen består af 3 dobbeltsende. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Adventurer

  Just Go - Adventurer
  Sovepladser: op til 6 personer
  Licens kategori: Motorhome Class B
  Længde: 7.0 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Dette køretøj har rummelige køjesenge og dobbeltsenge, som gør den til favorit blandt familie og venner. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Mystery Motorhomes

  Just Go - Mystery
  Sovepladser: 2, 4 eller 6 personer
  Licens kategori: Motorhome Class B
  Længde: Mellem 6.0 og 7.5 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Lev livet ubekymret når du er på farten og vælg Mystery Motorhomes. Det er en omkostningseffektiv måde at holde sommerferie.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje med Just Go?

  Just Go´s afhentningssteder er beliggende i Toddington og Edinburgh. Afhentningssteder nær Toddington er beliggende nord for London, og er let tilgængelig fra Londons lufthavne. Afhentningsstedet ved Edinburgh er ligeledes let tilgængelig til Edinburgh lufthavn. Områderne er godt infrastruktureret, og det er overskueligt at komme dertil med tog. Just Go kan også arrangere envejsleje, hvis dette er ønsket. Du kan eventuelt returnere køretøjet i Dublin, Edinburgh, Glasgow, Manchester eller Paris og Amsterdam. Lej autocamper med Just Go og få en fantastisk ferie. Køretøjets tilgængelighed er ikke garanteret, da der først skal anmodes om dette. Venligst spørg personalet om yderligere steder og priser.

  London Just Go afhentnigssted
  Redhill Farm
  Harlington Street
  Toddington - Bedfordshire
  LU5 6HF (ved M1, Junction 12)

  Edinburgh Just Go afhentnigssted
  2 Drovers Road
  East Mains Industrial Estate
  Broxburn
  West Lothian, EH52 5ND

  Vælg Just Go til dit næste eventyr og skab minder for livet. Book nu online eller kontakt vores reservations team på +49 (0) 89 412 072 98 eller via mail muccampers@autoeurope.de.