Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED ICERENTAL 4X4 OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med Icerental 4x4 – De bedste tilbud!

  Autocamper leje med Icerental 4x4 Icerental 4x4 udlejer tagtelt biler, og har et stort sortiment af tilgængelige 4x4 autocampere. Er man naturelsker vil dette uden tvivl være det perfekte valg for dig. Med firehjulstræk kan du færdes komfortabelt uanset hvor du kører. Der er ingen grund til at køre afsted på motorvejen, da man kan opleve de mest øde sted med en autocamper leje med Icerental 4x4. Oplev Islands enestående naturområder på egen hånd.

  Siden 2013 har virksomheden tilbudt kvalitet køretøjer med vejhjælp 24/7. Virksomheden er stolte af deres kundeservice, som der tilbydes under hele billejen. Afhentningskontoret i Keflavik lufthavn har åbent døgnet rundt, og er klar til at møde dig, når du lander. Det er også muligt at erhverve sig envejsleje, hvilket giver dig muligheden for, at aflevere køretøjet i Reykjavik. Vær dog opmærksom på at envejsleje er pålagt et gebyr. Det fantastiske ved at reservere køretøj ved Icerental 4x4, er hvor simpelt det er. Med et firehjulstrukket køretøj kan du udforske hele Island uden problemer. Kør på de små grusveje og udforsk ting, som man normalt ikke har mulighed for. En autocamper med tagtelt tilbyder en stor seng på 125cm x 210cm. Når du ankommer til udlejningsstedet vil der være personale, som byder dig velkommen, og fortæller dig alt det nødvendige om tagteltet. De vil ligeledes fortælle dig om forskellige ferietips.

  Forsikring

  Alle reservationer er udstyret med kollisionsskade og en tredjeparts forsikring, som alle er inkluderet i prisen. Yderligere tilbyder udlejeren et bredt udvalg af forsikringsmuligheder, som gør det muligt at rejse på Island med ro i maven, og viden om at man er dækket ind. Vælg den forsikring som interesserer dig, eller spørg personalet ved afhentningsstedet.

  Hvilket udstyr bliver ellser tilbudt?

  En reservation inkluderer madrasser, lagner, sovepladser og puder for to personer. De tilbyder også et stort udvalg af ekstraudstyr såsom køkkenkasse, klapsammen bord og stole, soveposer, børnesæder og GPS. Disse valgmuligheder kan tilføjes ved reservationen eller afhentningstidspunktet. Vi anbefaler at dette finder sted ved reservationsprocessen.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med Icerentan 4x4

  Hvis du reservere et køretøj fra Keflavik lufthavn, vi du blive mødt i ankomsthallen af en medarbedjer. De fragter dig herfra til udlejningsstedet, hvor turen ca. tager 7 min. Når du ankommer til afhentningsstedet vil du modtage dit køretøj samt de oplysninger, som har relevans for din rejse. Afleveringsproceduren er lige så enkel. Du vil sammen med en medarbejder gå en runde om autocamperen, for at inspicere køretøjet for eventuelle skader. Når dette er ordnet, vil udlejningsfirmaet frigive dit depositum. Du vil ligeledes blive fragtet tilbage til lufthavnen. Vær opmærksom på at afhentnings- og afleveringsprocedurer tager længere tid ved tagtelts køretøjer. Skulle du have eventuelle spørgsmål, står firmaet klar til at besvare dem.

  Icerental 4x4´s flåde

  Flåden er primært sammensat af nyere køretøjer med tagtelt, som har rigeligt soveplads til 2 personer. Alle lejepriser inkluderer:

  • Alle skatter og gebyrer
  • CDW og TPL
  • Vejhjælp 24/7
  • Ubegrænset kilometer
  • 24/7 service afhentning og aflervering i lufthavnen
  • Madras, lagner, soveposer og puder til to personern
  • Adgang til F-veje (undtagen F249)

  Suzuki Jimny

  Suzuki Jimny Icerental 4x4
  Sovepladser: 2 personer
  Længde: 3.7 meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Benzin
  En komfortabel og ideel mulighed for 2 personer som ønsker at opleve Islands bjerge og uspolerede landskab.

  Dacia Duster

  Dacia Duster Icerental 4x4
  Sovepladser: 2 personer
  Længde: 4.4 meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Diesel
  En pålidelig og robust SUV som er egnet til alle f-veje undtagen F249.

  Suzuki Vitara

  Suzuki Vitara Icerental 4x4
  Sovepladser: 2 personer
  Længde: 4.2 meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Benzin
  Dette rummelige og komfortable køretøj egner sig perfekt til Islands unikke landskab. Oplev de fantastiske byer i eget tempo.

  Suzuki Grand Vitara

  Suzuki Grand Vitara Icerental 4x4
  Sovepladser: 2 personer
  Længde: 4.2 meter
  Gearkasse: Automatisk 4x4
  Brændstof: Benzin
  Et populært valg på Island grundet dens kraft og pålidelighed, hvilket betyder at den kan klare de mest udfordrende landskaber.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje med Icerental 4x4?

  Prisen for en autocamper leje med Icerental 4x4 inkluderer altid gratis transport mellem Keflavik lufthavn og afhentningsstedet. Bemærk venligst at virksomhedens kontor er beliggende 10 minutter fra lufthavnen, og de har åbent 24/7.

  Icerental 4x4
  Bogatröð 2
  Harlington Street
  Reykjanesbaer (Keflavik) 235

  Lej autocamper med Icerental 4x4 og skab en fantastisk ferie med dem du holder af. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os på mail muccampers@autoeurope.de. Du kan også ringe til vores reservationsspecialister på +49 89 4120 7298, hvor de sidder klar til at besvare dine spørgsmål.