Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CHRISTCHURCH

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Lej autocamper i Christchurch - Reserver i dag!

  Christchurch har omkring 400.000 indbyggere, hvilket gør den ti den tredje største by i New Zealand. Byen er beligende på den sydlige ø, og har de seneste år gennemgået stor vækst. New Zealands tredje største by har været beboet siden 1250.Indbyggermæssigt er byen blot overgået af Auckland og Wellington. Byen er ligeledes hjemsted for Maori stammen, som bestemt er kendt i Australien og New Zealand.

  Byen er relativ let at færdes i, hvor du uden problemer kan opleve monumenter og kendte vartegn. Mod nord og vest finder du naturskønne marker og sletter. Udforsk yderligere floden som løber gennem byens centrum. Opdag yderligere områdets fantastiske cykel- og ekstraordinære vandrestier. Syd for Christchurch finder du noget af det, som byen er mest kendt for - nemlig bjerge og dybe blå bugter.

  Auto Europe tilbyder dig altid kvalitets køretøjer, som til hver en tid vil tlfredsstille dig. Vores reservationsspecialister sidder alle ugens dage klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag på +45 78 75 53 06, og få hjælp til at planlægge din tur. Lej autocamper i Christchurch og få en uforglemmelig ferie med hele familien.

  Campingpladser i og omkring Christchurch

  Er du interesseret i at få den rette autocamper, bør du planlægge og booke så tidligt som muligt. Dette vil uden tvivl være med til at gøre din ferie så stressfri som muligt. Nedenstående finder du fire campingpladser i Christchurch-området. Det er dog værd at bemærke at byen har en frihedscampingpolitik, hvilket betyder at du offentligt kan overnætte to nætter gratis i de fleste storbyer. Autocamper leje i Christchurch er den perfekte måde at holde ferie på.

  Christchurch Kiwi Holiday Park Denne 4-stjernet campingplads er beliggende øst for Christchurch centrum, og er ideel for dem, som ønsker at bo tæt på storbyen. På pladsen finder du wifi, gratis parkering, svimmingpool, grillområde, legeplads og mange andre faciliteter. Pladsen er blot beliggende 3,4 km fra byens centrum, hvilket gør det let og overkommeligt at besøge Christchurch. Det er yderligere værd at nævne, at man tæt på pladsen finder et overflod af turisattraktioner og aktiviteter - det tælller alt fra strande til Ferrymead Heritage Park.
  South Brighton Motor Camp Beliggende yderligere vest fo byesn centrum, finder du South Brighton Motor Camp. Blot 350m fra pladsen finder du en fantastisk badestrand, hvilket er en perfekt mulighed for gæster, som ønsker at kite surfe, svømme, surfe eller bare slappe af. Er man dyreinteresseret er dette samtidig en unik mulighed for at spotte området vilde dyreliv. Pladen huser alle nødvendige faciliteter som bredbåndsinternet, legeplads, baderum, vaskeri og køkke.
  Alpine View Holiday Park Spredt over 6 hektar og kun 15 minutters kørsel fra Christchurch by, finder du denne familievenlige Alpine View Holiday Park. På campingpladsen finder du et velholdt og modern fælles køkken, grill, vaskeri, lounge, toiletter. I samarbejde med byen og deres mange turistattrraktioner, kan du lokalt opleve Wigram Airforce museum, Antarktis Center og adskillige barer & restauranter. Ønsker du at shoppe, anbefaler vi at du besøger Heronby Shopping Mall, som blot ligger 5 minutter fra campingpladsen.
  North South Holiday Park Denne 4-stjernet campingplads er blot 5 minutters kørsel fra lufthavnen, hvilket gør det ideelt for dem, so flyver til Christchurch. Du har gode faciliteter lige ved hånden, som gør at du altid kan være afslappet, underholdt og tilfreds under dit ophold. Faciliteterne består blandt andet af en legeplads, udendørs svimmingpool og dvd-bibliotek, som du frit kan benytte. Denne familievenlige campingpads tilbyder dig altid fremragende kundeservice. På alle pladser tilbydes der elektricitet, som kan tilkobles hver autocamper. På campingpladsen finder du yderligere baderum, toiletter, grillområde og gratis wifi.

  Tilgængelige autocampere i Christchurch

  De følgende autocampere er eksempler på, hvad der tilbydes i Christchurch. Rejser man som par, er Dream Sleeper modellen den perfekte løsning. Den leveres med køkken og soveværelse, med mulighed for ekstra soveplads. Modellen større, nemlig Venturer Plus, kan maksimalt kapacitere op til 3 personer. Den er udstyret med automatgear ligesom tidligere nævnte Dream Sleeper. Vores Double Down autocamper kan kapacitere op til 4 personer, og har den perfekte størrelse for en 4-personers familie. Er man rejsende med 6 personer bør man leje Hercules RV. Den er udstyret med automatgear, dieselmotor og standard udstyr. Modellen er perfekt for længere udflugter.

  Dream Sleeper Venturer Plus

  Dream Sleeper

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Sleepervan
  Længde: 4.6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Venturer Plus

  Sovepladser: 3 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 7.0 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Double Down Hercules RV

  Double Down

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Hi Top
  Længde: 5.4 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Hercules RV

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7.7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Christchurch

  Efterfulgt af byens tidligere jordskælv, er Christchurh ved at genopbygge de tabte bygninger. Desværre har jordskælvet konstateret at enkelte områder er for ustabile, og bygninger derpå vil aldrig blive genopført. På grund af sine mange haver, træbelagte gader og parker, er Christchurch også bedre kendt som ''Garden City'' i New Zealand. Byen har en 75 hektar stor botanisk have i centrum, og der hersker hermed ingen tvivl om, hvor navnet stammer fra. Besøg mange af byens kendte seværdigheder, og du vil være garanteret en oplevelse for livet.

  Bor du tæt på centrum, bør du overveje at tage en rundvisnig i byen, som byder på massere af spændende fascinerende historier. Specifikt bør du besøge Centerbury museum og Quake City, som er en interessant øjenåbner for de begivenheder, der har fundet sted efter jordskælvene. Autocamper leje i Christchurch er dermed den perfekte måde at holde ferie på. Er du på udkig efter byens barer, klubberm restauranter og biografer - bør du tage til Isaac Theatre Royal, Ko Tane Centre og The Court Theatre. Christchurh er rig på adskillige fantastiske begivenheder, hvor det kun er dig selv, som bestemmer tempoet.

  Til sidst bør du ikke glemme byens unikke beliggenhed, som danner rammerne for massere af sportsbegivenheder - såsom hiking, moutainbike, sandstrande og golfbaner.