Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I ZURICH

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Zurich

  Zürich er den største by i Schweiz, befinder sig i den nordlige del af og er Schwiez financielle centrum. Lej en luksusbil og bland dig med jetzettet på luksus indkøbsgaden Bahnhofstrasse eller tag din luksusbiludlejning og cruise rundt langs Zürich See.

  Luksusbilen du altid har drømt om finder du hos Auto Europe

  Kør forbi Grossmünsterkirche i din Rolls Royce Phantom eller parker i en Ferrari 599 GTB Fiorano foran den berømte Cafe Kronenhalle. Er du til SUV kan vi også finde en Range Rover Sport SC eller hvad med en Porsche Cayenne Turbo? Er du typen der elsker hårnålesving vil vi dog anbefale en Porsche Boxster eller en Ferrari 458 Italia. Er vejret godt kan du leje en Audi A5 Cabrio. Findes der en luksuslejebil i Schweiz så finder vi du den billiget gennem Auto Europe.

  Oplev Zürich i en luksusbil

  Gør din tur til Zürich til en oplevelse for livet. Lej din drømmebil. Vi kan også tilbyde Audi A7, Jaguar XF, Lexus, Mercedes S500L, BMW 5-serie samt X5 og X6. Find din drømmebil og kør i luksusbil forbi Vierwaldstättersee. Gør dit ophold i Zürich til en luksusoplevelse i en lejet luksusbil.

  Cabriolet biludlejning i Zürich

  Du kan simpelt og nemt finde alle vores luksusbiler og cabriolet på vores biludlejning hjemmeside. Har du du behov for yderligere information om luksusbil i Zürich eller foretrækker du at leje din luksusbil via personling betjening kan du altid ringe til vores reservering der har åbent alle ugens 7 dage. Ring fra en fastnettelefon på nr. +45 78 75 53 06.