Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I LEIPZIG

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Leipzig

  Auto Europe tilbyder luksusbiludlejning i Leipzig. Leipzig i Sachsen i den sydlige del af det gamle DDR var før 2. verdenskrig Tysklands anden største by og har gennem historien være et vigtig knudepunkt. Således fand et af de vigtige slag i både Napoleonkrigen og 30 årskrigen sted her. Idag er Leipig en af det tidligere DDR's mest driftige byer.

  Hvis du vil leje en luksusbil i Leipzig kan vi selvfølgelig også hjælpe her. I Leipzig har vi flere partnere med luksusbiler og vi kan derfor tilbyde et stort udvalg.

  Lej en luksus biludlejning i Leipzig. De kunne være en sportsvogn som en Porsche Cayman eller en Mercedes S class. Du kan også vælge særdeles sporty limusiner som BMW 7 serie og Porsche Panamera. Er du mere til SUV kan vi f.eks. også tilbyde en Porsche Cayenne eller hvad med en cabriole som Porche 911 convertible?

  NB!: Luksusbiler må generelt ikke tagest til det tidligere østeuropa. Således må du ikke køre til Polen.

  Luksus billeje i Leipzig

  Find din lusksubil i Leipzig hurtigt online. Det er så simpelt som det kan være. Klik på foto-linket øverst til højre og indtast dine ønsked afhentnings data, og du får ved et klik overblik over hvilke biler der er ledige blandt vores leverandørere (Avis, Budget, Hertz, Europecar etc.). Efterfølgende kan du så booke en luksusbil hvis du ønsker.

  Om det er livsnyderen der skal ud at nyde en luksusbil eller den drengede der drømmer om en sportsvogn så har Auto Europe luksus biludlejning lige den luksusbil i Tyskland så du leder efter. Hos Auto Europe kan du også leje luksusbil i München og luksusbil i Frankfurt.

  Lej en luksusbil i Leipzig på den nemme måde

  Online kan du nemt og bekvemt finde frem til den rigtige luksusbil i Leipzig. Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring biludlejning i Leipzig, kan du altid ringe til vores telefonnummer +45 78 75 53 06, hvor vi sidder klar alle ugens syv dage og venter på dit opkald.