Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROLLS ROYCE BILUDLEJNING

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Lej en Rolls-Royce - Indbegrebet af luksus

  Rolls-Royce er blevet indbegrebet af luksus på fire hjul. Disse premium køretøjer formår at gøre det ypperste ud af personbilen, og har en umiskendelig udstråling. Gennem sin ustoppelige innovation af design og udvikling bliver Rolls-Royce ved med at befinde sig i den absolutte top af luksusmarkedet.

  Lej en Rolls-Royce gennem Auto Europe og rejs på den mest komfortable måde. Rolls-Royce Ghost leverer som lovet, simpelhed på den mest elegante måde, med dens lukseriøse design og banebrydende teknologi. Interiøret i bilen leverer en oase af afslappethed, om du kører i en travl storby eller er på langtur på motorvejen. Den tidsløse og karakmatiske Rolls-Royce Phantom vil gøre et tydeligt indtryk alle steder hvor du kommer frem. Ønsker du en lidt mere aflsappet atmosfære er Rolls-Royce Phantom Drophead, det rigtige valg. Den er inspirereret af 1930'ernes J-Class yachts, og må virkelig siges at være en af verdens mest prestigefyldte cabriolets.

  Du kan finde mere information omkring vores tre eksempler nedenfor. For mere aktuel informatiom omkring ledighed af forskellige modeller verden over, kan du benytte dig af vores søgemaskine til venstre.

  Rolls-Royce Ghost Rolls-Royce Phantom

  Ghost

  Motorydelse: 420 kW - 563 hk
  Topfart: 249 km/t
  0-100 km/u: 5 s
  Motor: 6.6 V12
  Motorstørrelse: 6592 ccm
  Drivkraft: Baghjulstrukket
  Type: Sedan

  Phantom

  Motorydelse: 338 kW - 460 hk
  Topfart: 240 km/t
  0-100 km/t: 5.9 s
  Motor: 6.75 V12
  Motorstørrelse: 6749 ccm
  Drivkraft: Baghjulstrukket
  Type: Sedan
  Rolls-Royce Phantom Drophead

  Phantom Drophead

  Motorydelse: 338 kW - 460 hk
  Topfart: 240 km/t
  0-100 km/t: 5.9 s
  Motor: 6.75 V12
  Motorstørrelse: 6749 ccm
  Drivkraft: Baghjulstrukket
  Type: Cabriolet

  Tøv ikke med at tage kontakt til os hvis du skulle være i tvivl om noget angående en billeje. Vores agenter ser frem til at hjælpe dig på +45 78 75 53 06. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.