Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  JAGUAR BILUDLEJNING

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Lej en Jaguar - En premiumoplevelse

  Hvis du er på udkig efter en virkelig ekstravagant lejebil til en speciel begivenhed er du kommet til det helt rigtige sted! Auto Europe tilbyder nu også Jaguar lejebiler for at kunne imødekomme vores kunders højeste forventninger. Lej en Ferrari til et vigtigt forretningsmøde eller for at få den fulde komfort på din ferie. Se hele vores udvalg på din ønskede destination ved at bruge søgemaskinen til venstre.

  Nyd Jaguarens klassiske design mens du rejser i udlandet eller hjemme. Rejs på den mest komfortable måde med de nyeste modeller fra Jaguar, som f.eks. den sportlige XK Cabriolet eller den elegante XJ.

  Et bredt udvalg af luksusbiler er tilgængelige over det meste af verden. Nu tilbyder Auto Europe dig at få din bil leveret til din lokation, om det er hjemme, på et hotel eller i lufthavnen - det hele er muligt hos os! 

  Jaguar XK Cabrio Jaguar XJ

  Jaguar XK Cabrio

  Motorydelse: 283 kW - 385 hk
  Topfart: 249 km/t
  0-100 km/u: 5.5 s
  Motor: 5.0 V8
  Motorstørrelse: 5000 ccm
  Drivkraft: Baghjulstrukket
  Type: Cabriolet

  Jaguar XJ

  Motorydelse: 250 kW - 340 hk
  Topfart: 249 km/t
  0-100 km/t: 5.9 s
  Motor: 3.0 V6
  Motorstørrelse: 2995 ccm
  Drivkraft: Baghjulstrukket
  Type: Sedan

  For flere mærker og modeller tag et kig i vores søgemaskine øverst til venstre på siden her. Skulle du have brug for hjælp, bedes de kontakte vores reservationsagenter på: +45 78 75 53 06. Vores team ser frem til at hjælpe dig med din luksusbilleje.