Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ITALIEN BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser for Italien

  Spektakulære Italien behøver næsten ingen introduktion da det er et af de mest populære rejsemål i Europa. Italiens indflydelse på verden kan ses over hele landet i de smukke kunstværker, de smuldrende ruiner og imponerende paladser og slotte, der ses overalt. Foruden livlige byer som Rom, hvor det gamle og det nye blander sig problemfrit, kan du også nyde de mindre overfyldte kystområder, hvor du kan slappe af på sandstrande og svømme i havet. Ud over at udforske Italien grundigt, kan du også tage over til det nærliggende Sicilien og nyde en anden side af livet, der også tilbyder noget af den bedste mad og drikke i regionen.

  Italien er uden tvivl Europas mest lokkende land, og charmerer besøgende med fantastisk arkitektur, forskelligartet natur, enestående kunst, utrolig mad, den rige historiske og kultur, smukke små landsbyer og lige så maleriske byer, landskaber og kystlinjer. Det er helt sikkert at at alt hvad Italien tilbyder er uovertruffent. Faktisk er det så fyldt med muligheder, at det næsten kan overvælde. For eksempel er Firenze en charmerende, relativt lille by i Toscana. Duomo (katedralen) i Firenze med verdens største kuppel er et utroligt mesterværk. Sæt dig og nyd livet på en tagbar eller overnat på et af de hoteller, der har en tagudsigt over Duomo i Firenze. Sprog, mennesker og vin har inspireret fleregangs besøgende og dedikerede Italofiler i århundreder. Du kan også få en fantastisk oplevelse ved at besøge Vatikanet, som ligger i Vatikanstaten. Vatikanstaten er en bystat, som er et uafhængigt område omgivet af Rom. Vatikanet er suverænt og under Helligstolens eksklusive herredømme. Vatikanstaten, der blev grundlagt i 1929, dækker kun 109 hektar og har en befolkningstal på ca. 1000. Vatikanstaten huser museer, skulpturer og det berømte Sixtinske Kapel. Denne by er fuld af historie og arkitektonisk perler, som gør det til et af de mest kulturelt tætte steder i Italien. Milano rangerer højt på listen over Europas cooleste byer, er en af verdens modeshovedstæder og et smukt og spændende sted at besøge. Rig på historie, kultur og ikonisk italiensk mad, er Milan et ideelt feriemål og bør besøges mindst en gang i livet. Et af verdens største katedraler, da Vincis mesterværk, luksusbutikker og charmerende kvarterer er kun nogle af de mange attraktioner, du finder i denne pulserende by.

  Gennem vores pålidelige partnere giver vi gode tilbud og konkurrencedygtige priser på al biludlejning i Italien. Med Auto Europe kan du regne med over 60 års erfaring med biludlejningsindustrien, sammen med et prisvindende kundeserviceteam, der er tilgængeligt når du har brug for dem. Vores sektion med biludlejningsanmeldelser for Italien indeholder kommentarer fra tidligere kunder, der har lejet en bil gennem os i Italien. Fra deres erfaringer får du en større forståelse af, hvad du kan forvente.

  AUTO EUROPE ITALIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe :