Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  HÅNDBAGAGE BEGRÆNSNINGER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Få alle informationer omkring bagage i lufthavnen

  Som altid har man lidt stress på, når man skal pakke alle sine personlige ejendele før afgang. Selvfølgelig var man lidt doven aftenen inden, hvilket giver endnu mere stress på rejse dagen. Nu er du blevet klar og på vej til lufthavnen og håber ikke, at du har glemt noget vigtigt. Hvis du er heldig, har du husket alt til turen. Nu er der kun en ting tilbage, at tænke på: din håndbagage!

  Hvor mange kg tillader dit flyselskab, at man medbringer om bord. Flyver du ofte kender du sikkert allerede de forskellige regler omkring håndbagagen. Men vidste du, at selskaberne ofte har forskellige regler?

  For alle de mindre hyppige rejsende og dem, der flyver på en regelmæssig basis, præsenterer vi en infografik med tilladte grænser på håndbagage for de enkelte flyselskaber. Det varierer meget afhængigt af hvem du flyver med. Nogle selskaber tillader kun en håndbagage på max. 10 kg, mens andre tillader op til to tasker. En anden faktor er Business class, hvor man ofte har lov til at medbringe endnu mere i kabinen.

  Hvad man må medbringe om bord er en hel anden sag. Der er nemlig forskellige objekter, der ikke er tilladt på flyet uden, at de er i en plastikpose. Det kan være kosmetik produkter såsom tandbørster, sæbe og lignende. Medbringer man sæbe og andre ting, skal man være opmærksom på, at der ofte er en voulumen grænse. For yderligere oplysninger om dette kan man tjekke relevante oplysninger på selskabets hjemmeside. Tag et kig på vores infografik skabt af Auto Europe nedenfor og få en idé om de forskellige regler.

  Infografik - Håndbagage regler