Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE TJEKLISTE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning - Tjekliste

  En billeje er ofte den mest praktiske måde at komme fra a til b. Specielt når man rejser med børn eller i en gruppe kan en billeje give frihed og mulighed for at spare meget tid. Når du har bestemt dig for at leje bil kan der dukke flere spørgsmål op; Du skal måske rejse fra et sted til et andet og ønsker, at aflevere bilen på et andet kontor? Måske du skal rejse i flere forskellige lande? Skal du bruge ekstraudstyr? I denne infografik giver vi dig en lister over ting, som kan være vigtige at tænke på når du lejer bil, så du sikre at du får en stressfri billeje oplevelse som svarer til dine forventninger - hver gang!

  Auto Europe er din vej til nem billeje i over 150 lande! Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej til en overskuelig billeje. Udover vores fantastiske service, så har vi også gratis ændring og afbestilling frem til 48 timer før planlagt afhentning! Du er altid sikret de billigste priser på markedet og kan nemt sammenligne priserne mellem de forskellige udlejere der er til rådighed i vores søgemaskine!

  Aldersgrænse
  Aldersgrænsen for at leje en bil kan variere fra 18 til 25 år og der opkræves ofte et ung-fører-gebyr. De fleste leverandører kræver også, at man har haft kørekort i minimum 1-2 år. Nogle leverandører har en maksimal alder for at leje bil samt et senior gebyr.

  Ekstra dækning
  Ved de fleste leverandører dækker basisprisen ikke alle skader. Du kan tilkøbe ekstra dækning loaklt eller tage et kig på Auto Europe's "Tilbagebetaling af selvrisiko" eller Super Cover pakker.

  Rejserestriktioner
  Det gælder specielt i større lande med flere stater eller i lande med ekstreme vejrforhold eller terræn, at leverandører have strenge restriktioner. Nogen gange er det forbudt eller begrænset at køre til forskellige regioner i landet, kørsel på vand, strand eller off-road er ikke tilladt og bilerne kan ikke tages med på øer.

  Begrænset kilometer
  Planlæg din rute og vælg din lejebil med omtanke. Nogen leverandører har begrænset kilometerantal og der skal derfor betales ekstra per ekstra kilometer.

  Ekstra fører
  Udlejlningsfirmaerne opkræver dig for ekstra førere og kan have begrænsninger. Nogen gange kan en ægtefælde køre gratis, eller specielt i sommermånederne kan en ekstra fører være inkluderet i prisen.

  Afgifter
  Nogen leverandører kræver at du køber en speciel afgift-indsamler, andre vil give dig muligheden for at betale alle afgifterne når du returnere bilen. Man kan også blive opkrævet ekstra for at køre på specielle områder eller ved at krydse dem.

  Krydsning af grænser
  Hver leverandør har deres egne restriktioner vedrørende kørsel uden for landet. Noter landene der køres til ved bestilling og vi vil bekræfte om leverandøreren tillader det og hvis det vil koste ekstra.

  Gebyr for envejsleje
  Hvis du ønsker ikke at aflevere bilen til afhentningskontoret kan dette koste ekstra og det skal bekræftes af den lokale udlejer. Hvis du booker envejslejer via vores søgemaskine vil vi informere dig om det er muligt og om eventuelle gebyrer.

  Udstyr
  Har du brug for et børnesæde eller GPS? Via vores søgemaskine på vores hjemmeside kan du tilføje ekstraudstyr på forhånd. Vi bekræfter det med udlejeren så det vil vøre klar, når du ankommer og betaler for det lokalt.

  Infografik: Billeje tjekliste