Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DEN PERFEKTE BILUDLEJNINGSOPLEVELSE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Få den bedste oplevelse på din næste billeje

  Lær det mest grundlæggende info om biludlejning med Auto Europe's infografik Den Perfekte Biludlejningsoplevelse. Vær sikker på du har alt ved hånden, når du henter din bil. Bliv samtidig informeret om, hvad du bør gøre inden du forlader udlejningsstationen - tag et kig på vores infografik og bliv sat ind i afhentningsproceduren. Biludlejning er gjort let med Auto Europe!

  Vi samarbejder med de bedste internationale leverandører og kan tilbyde dig de bedste tilbud på markedet. Vi kan derudover være behjælpelige med vores "Beskyttelse af selvrisiko" pakker, så du nemt kan finde en selvrisiko dækningsmulighed der passer dine behov. Så spænd sikkerhedsselen og nyd turen!

  Vigtigt ved afhentning

  Selvom forskellige biludlejningsselskaber har forskellige regler når det kommer til hvad du skal bruge for at afhente bilen, er disse fire dokumenter de aller vigtigste og biludlejningsselskabet vil sandsynligvis nægte dig at leje bilen uden dem. Vær derfor sikker på du har dem med, når du skal afhente bilen.

  • Identifikation: Biludlejningsselskabet skal kunne bekræfte din identitet og at du er gammel nok til at leje bilen. Det samme gælder for eventuelle ekstra førere.
  • Kørerkort: Et gyldigt internationalt kørekort. I enkelte lande skal du bruge en køretilladelse for at køre bil.
  • Kreditkort: Medbringer du ikke et gyldigt kreditkort, der har den nødvendige kreditgrænse, kan du blive nægtet at afhente bilen. Et kreditkort er obligatorisk, da biludlejningsselskaberne skal blokere et sikkerhedsdepositum for at dække evt. påløbende udgifter. Disse udgifter kan inkl. brændstof, overstige det tilladte antal km eller eventuelle skade på eller tyveri af bilen.
  • Udprintet voucher: Voucheren for biludlejningen vil blive sendt til dig efter reservationen er bekræftet og skal fremvises på afhentningstidspunktet.

  Tjek inden du kører videre

  Når du afhenter bilen er det vigtigt, at du tjekker bilen både udvendig og indvendig for ting der kunne anses som skade, når du aflevere bilen igen. De fleste tager blot en hurtig runde om bilen for at se efter skader som allerede er noteret af afhentningsselskabet. Hvis det er muligt, så tag billeder af skaderne og have dem noteret på din lejekontrakt.

  • Skader: Skrammer, ridser, buler osv.
  • Dæktryk: Husk at tjekke dæktrykket, før at du kører afsted.
  • Brændstof: Husk at tjekke brændstofmængden på køretøjet inden afgang.
  • Tag billeder: Tag billeder af alt, gerne med datomærkning.
  • Ruder: Tjek ruderne samt tjek spulere og sprinkervæsker.
  • Gadgets: Tjek om alle bilens gadgets fungere som det skal (såsom gps, radio, osv...).

  Infografik: Den bedste biludlejningsoplevelse