Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  VÆRSTE SIDEMAKKERE INFOGRAFIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  De værste sidemakkere om bord

  Tillykke! Du har reserveret en ferie, pakket dine tasker, kommet igennem lange køer omkring check-in og sikkerhedskontrollen. Du har lige spændt sikkerhedsselen, lænt dig tilbage for at slappe af, men... pludselig har din sidemand noget vigtigt at sige. Til dig selvfølgelig! De taler om det ene emne og videre til det næste, spiser ildelugtende mad eller snorker på dine skuldre. Lyder det bekendt?

  Ifølge vores seneste undersøgelse er det disse typer af sidemakkere, vi alle har haft fornøjelsen af at møde. Auto Europe's team har skabt en infografik baseret på undersøgelsens resultat. Nyd turen og undvig de andre mennesker...

  Efter mange ugers hårdt arbejde har du nu velfortjent noget ferie. Du har nu nået gennem check-in og de mange lange køer og sidder nu godt i sædet. Du skal lige til at slappe af, men finder ud af, at din siddeplads er placeret ved andre irriterende mennesker.

  Grædende børn
  At få børn er en velsignelse, men når børn græder alt hvad de kan ud af deres lunger i et lukket rum, så ved man at flyveturen kan blive lang. Der er næppe noget man kan gøre, bortset fra at anskaffe sig selv et par gode ørepropper.

  Sovende og snorken
  Er ens ørepropper af god kvalitet, kan de ofte beskytte dig mod din sidemands snorken. Passagererne, der sover og snorker ser ud til at have fundet sig godt til rette i drømmeland, men du tænker kun på larmen fra deres snorken.

  Uopdragne børn
  Ingen ørepropper i denne verden vil beskytte dig mod uopdragne og uartige børn. Møder man sådanne børn om bord, er det bedste råad altid at ignorere dem. Ja vi ved hvor svært det kan være. Man kan selvfølgelig også give dem igen, så de kan se, hvordan de er.

  Folk, der hele tiden ændrer på stolen
  På hvert fly vil der altid være mennesker, der kun tænker på dem selv og er ligeglade med hvordan deres siddeposition er. Enten har man en sidemakker, der kæmper om al albueplads, ellers oplever man problemer med den foran-siddende passager. Hvad kan man gøre? Enten kan man spørge den anden venligt om de vil placere sædet i den originale position. Hjælper dette ikke må man ty sig til det næste alternativ - domino effekten. Man gør da bare det samme med sit sæde.

  Fulde og højlydte passagerer
  Disse hører vel til blandt de mest irriterende typer. De går altid rundt, råber højlydt og laver mange upassende bemærkninger. Uanset hvad man siger, er de klar til at "slås" på ingen tid. Det er bedre at overlade disse situationer til kabinepersonalet, så man selv undgår at komme i problemer. En anden mulighed er selv, at drikke sig i hegnet, for at komme i selvsamme feststemning.

  Folk, der indtager din personlige plads
  Disse menensker er som regel de samme som fra afsnittet omkring "folk, der hele tiden ændrer på stolen." Uanset hvad, så leder de altid efter en vinduesplads og når de ser en sky, ser de det som en perfekt undskyldning til at stikke hovedet helt op i vinduet. Så længe de ikke gør det under hele turen, går det vel nok eller?

  Når mennesker tager deres sko og sokker af
  Ad! Mens ørepropper kan være nyttige til at nedtone høje lyde, så er der intet vi kan tænke på, der kan fjerne dårlig lugt. Man kan bede stewardessen om at tale med den pågældende person, eller giver dem igen ved at snuse og gøre ansigter.

  Når folk taler for meget
  Endnu engang kan eneste løsning være, at anvende ørepropper. Et andet råd er at anvende sit headset og skrue højt op for musikken. Denne måde sørger for, at man kan lukke øjnene og ikke skal tænke på folks sjove samtaler.

  Men husk! Efter nogle timers flyvning vil du kunne nyde din tiltrængte ferie!

  Infografik: De mest irriterende sidemakkere på flyet