Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BEDSTE REJSE APPS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  De bedste apps, der vil ændre din ferie

  I dag bruger 9 ud af 10 europæiske rejsende deres mobiltelefon, mens de er på ferie, bl.a. for at finde information, dele billeder på sociale netværk og for at booke online ... En smartphone kan virkelig være en god hjælp, når man er ude at rejse.

  Hvordan bruger rejsende deres smartphone

  Telefonen bliver mest brugt på ferien til at holde kontakt med familien og venner derhjemme. I dag fungerer enheden også som et kamera, rejseleder, rejseburea, oversætter, kort og meget mere. Ud over at tage feriebilleder, er nogle af de mest populære funktioner også, at have adgang til vejret, seværdigheder, steder at besøge og valutaomregner.

  Favorit rejseapps

  Der findes mange forskellige apps i verden, der vil gøre kørsel i et fremmed land meget nemmere. For eksempel er Appy Travellers og Waze begge eksempler på apps, der hjælper dig på vejen. De kan hjælpe med at undgå køer eller planlægge rejsen mere præcist og endda finde tankstationer mm. undervejs. Parkopedia hjælper dig med at finde en parkeringsplads og giver endda real time opdateringer på tilgængelighed og priser. I udlandet vil den tilmed hjælpe med de forskellige færdselsregler i pågældende lande.

  Appy Travellers

  Oversæt til et fremmed sprog, beregn din valutaomregning, roligt styre væk fra trafikpropper ... Du kan gøre din rejse meget nemmere med de rigtige rejse Apps! Og alle er gratis!

  WAZE

  Verdens største fællesskab - baseret på trafik og navigations Apps. Bliv advaret før du nærmer dig politiets fartkontrol, ulykker, vejfare eller trafikpropper, alle deles af andre bilister i realtid. Spar på brændstoffet og navigér til den billigste tankstation på ruten.

  Parkopedia

  Den nemmeste måde at finde en parkeringsplads. Viser tilgængeligheden ved alle betalte og gratis garager i lokalområdet i realtid. Åbningstider, priser, pladsforhold og højde restriktioner.

  Going Abroad

  Denne App giver oplysninger om EU's regler om færdselslovgivningen. Hvad er fartgrænsen på de spanske motorveje? Hvad sikkerhedsudstyr skal jeg altid have i bilen, når jeg kører i Slovakiet? Findes på 22 sprog!

  Sitorsquad

  Den bedste måde at finde rene offentlige toiletter over hele verden. Hvert toilet opført kommer med en bruger rating for renlighed, og du kan tilføje din egen bedømmelse efter dit besøg.

  Google Translate

  Ikke flere sprogbarrierer! Tal, tast, skriv eller tag et billede for at oversætte mellem 80 sprog. Oversæt offline mens du rejser. Internetforbindelse er ikke nødvendig.

  Vores top 3

  Endelig til vores top 3 yndlings rejseapps. Google Maps er uden tvivl din bedste ven, når du befinder dig i en by og skal finde vej. Den kan også vise dig frem til faciliteter og seværdigheder. Trip Advisor er ligeledes blevet en nødvendighed for hyppige rejsende. Her kan man give online anmeldelser på restauranter mm. Sidst men ikek mindst anbefaler vi også Auto Europe's app,hvor der vil være mulighed for at bestilel biludlejning over 24.000 steder i 180 lande.

  1. Auto Europe

  Den bedste App til at booke biludlejning. Over 20.000 udlejningsstationer i over 180 lande.

  2. Trip Advisor

  70 % af alle rejsende er påvirket af online anmeldelser / Mere end 170 millioner anmeldelser.

  3. Google Maps

  Den perfekte måde til at finde vej.

  Infografik: De bedste rejseapps