Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  HVAD KOSTER DET AT EJE BIL?

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Bilens levetid i tal

  Vidste du at europæiske billister spenderer helt op til 1.65 millioner kr. gennem deres liv? Det er ret svært at forestille sig alene, at sådan et svimlende beløb bliver brugt på at køre bil. Men alligevel er det fakta! Resultaterne af en undersøgelse, der for nylig blev udført af Auto Europe, der en verdensberømt formidler af billeje, viser, at en typisk europæisk billist investerer så mange penge på, at eje bil.

  For at få et klart billede og for at finde ud af, hvad der er rigtigt, har Auto Europe interviewet næsten 4.000 billister omkring deres kørselsadfærd. Undersøgelsen er baseret på den nuværende pris for et privat køretøj. Hvordan gør man resultaterne af denne undersøgelse mere omfattende og læsevenlig? Til dette formål har vi udarbejdet informationer i en infografik, der er utrolig informativ, men på samme tid utrolig sjov og spændende.

  Brændstof

  Prisen på brændstof stiger år til år, hvilket betyder, at man bør have dette i tankerne, når man tænker på sit budget. Et tip er at udskifte små ting, der i det lange løb kan hjælpe med at spare på brændstoffet.

  • Sluk for A/C, hvis det ikke er absolut nødvendigt
  • Ryd op, da al unødvendig vægt er med til at øge forbruget
  • Vær opmærksom på din egen kørestil. Det hjælper betydeligt på økonomien, hvis man ikke accelerer for hurtigt. Samtidig er det også godt, at nedsænke farten naturligt i stedet for, at trykke hårdt på bremsen.

  Parkering

  Bor man i et byområde og anvender bilen dagligt, er det svært at komme udenom parkeringsafgiften. Europæerne bruger måske kun 100 kr. om måneden i gennemsnit, men set i det lange løb bruger man næsten 77.241 kr. på parkering i bilens levetid!

  Et tip kunne være, at dele bilen med andre og skifte på uge basis, hvis man bor i samme område. Der findes også parkeringspladser, der tilbyder månedskort, hvor prisen er betydelig mindre end normale parkeringspladser. Hvis der er en nær dit arbejde, er det værd at overveje.

  Forsikring

  Laver man et godt forarbejde og undersøger markedet, vil der være stor mulighed for at sænke den årlige udgift på næsten 3.528 kr. Før man tilmelder sig en dyr forsikring, så tag et kig på alle forskellige forsikringsmuligheder. Et godt sted at starte i dette tilfælde, er på de mange prissammenlignings hjemmesider. Finder man ikke et fornuftigt tilbud her, kan man eventuelt kontakte de forskellgie selskaber direkte og spørge om et godt uforpligtende tilbud. Dette kan i mange tilfælde nedsænke de samlede omkostninger.

  Skænderi med andre

  Skænderi og arrigskab mod andre kan faktisk være utrolig farligt, da der i tilfælde opstår killisioner, der kan foårsage for vores helbred og liv.

  Nogle få tips kunne være:

  • Hold dig vågen og tænk på at forudse farlige situationer. Hold sikker afstand til andre billister og møder man en mærkelig opførende chauffør på vejen, er det vigtigt, at undgå denne bil eller at overhale hurtigt.
  • Er man offer for en anden chauffør, der er uhøflig over dig, så prøv at holde dig væk fra en mulig kamp. Undgå at snakke med vrede billister, da man kun selv bliver mere irriteret. Nøglen er at holde roen og lad ikke andre irriterer dig, der i værste tilfælde kan føre dig ud af kontrol.
  • Høflighed er en vigtigt ting i trafikken. Smil, undskyld og giv plads til andre, når det er nødvendigt. Det er vigtigt, at vi alle hjælper hinanden. Husk alle personer kan have en dårlig dag.

  Gennemsnitlig værdi af bilen

  Dette punkt er interessant for mange. Værdien af bilen har en stor betydning af, hvor mange penge man bruger gennem livet. Mange mennesker vil gerne have en fed bil med mange hestekræfter. Biler i Danmark er i særdelshed dyre og med stigende brændstofpriser bliver det ikke bedre. En god mulighed er selvfølgelig at købe en økonomisk bil, der kan spare MANGE penge i længden. Med sådan en bil vil man ikke kun spare på benzinen, men også den årlige ejerafgift, reparationer mm. Ved køb af bil er det vigtigt, at gøre op med sig selv om man vil tænke fornuftigt på den lange bane med en økonomisk bil, eller om man vægter sit egobehov højere.

  Drikke kaffe

  Kørsel kræver altid et godt og stabilt energiniveau samt øget opmærksomhed, som normalt øges af usunde valg såsom masser af koffein og sukkerholdige drikkevarer. Den seneste undersøgelse viser, at der i alt bliver drukket ca. 7.783 kopper kaffe gennem tiden, hvor man har egen bil.

  Den svimlende mængde af koffein gør alt andet end godt for vores krop! Og uanset hvor velsmagende det er og hvor godt det lugter, kan effekten af for meget kaffe på vores krop også være ret negativ; Øget hjertefrekvens, urolig mave og rastløshed, for blot at nævne nogle få ting. Synes du selv, at du drikker for meget kaffe, så tjek dise tips:

  • Begynder man at døse hen, så tag en kort pause. Intet slår træthed som en nødvendig lur!
  • Få nok c-vitamin, da dette fantastiske vitamin har en vigtig rolle i din krop, som hjælper med vitale funktioner.
  • Intet er kedeligere end en lang og lige vej, der fortsætter og fortsætter. Tag nogle bekendte med dig og snak om alt fra politik, jorden, biler osv.
  • Er du fan af et bestemt band eller musikstykke? Så bring dette med dig og skru højt op for lyden og syng med. Dette får tiden til at føles hurtigere.

  At køre bil er utrolig dyrt og specielt, hvis man anvender sit køretøj til at køre på ferie, da det øger bilens kilometertal og slider motoren mere end nødvendigt. Spar penge med Auto Europe og bestil din billeje til din næste ferie uanset hvor, da vi tilbyder biludlejning i mere end 180 lande tilsammen.

  Bilens levetid i tal