Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DEN (U)MULIGE MISSION: AT FINDE LYKKEN PÅ FERIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Hvad irriterer os på ferien?

  Og nu til noget helt andet. Det er blevet et foruroligende fænomen, at flere og flere mennesker ikke kan nyde deres tid uden for arbejdspladsen. Efter en lang og tung arbejdsperiode, er det vigtigt at kunne nyde livet og slappe ordentligt af. Men hvad er det præcist der kan gøre, at man ikke føler glæden og kan slappe af, når man rejser væk på ferie? I vores stræben efter at forstå dette paradoks, spurgte vi vores kunder hvad der generer dem absolut mest under en ferie. Det har resulteret i, at vi med stolthed kan præsentere vores ven Emil, en uheldig optimist, som desperat forøger at nyde sin ferie. Desværre for Emil sendte vi ham på en rejse til Mallorca, hvor han blev udsat for de største irritationsmomenter i løbet af samme ferie i henholdt til hvad vore kunder havde svaret!

  Se vores miniserie og forbered dig på, hvad der kan fortyrre dig på din ferie. Måske du endda kan hente et trick eller to for at undgå disse irriterende situationer? Auto Europe stræber altid efter at vores kunder skal have en ferie så problemfri som muligt!

  Advarsel: videoerne kan indeholde oprørende scener.

  Episode I Episode II Episode III
  Miniserie af Auto Europes kundeundersøgelse - Episode I Miniserie af Auto Europes kundeundersøgelse - Episode II Miniserie af Auto Europes kundeundersøgelse - Episode III
  Episode IV Episode V
  Miniserie af Auto Europes kundeundersøgelse - Episode IV Miniserie af Auto Europes kundeundersøgelse - Episode V