Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I REUNION

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Réunion

  Generel information
  Øst for Madagaskar ligger Réunion, som er et oversøisk fransk territorium. Landet er underlagt franske love og regler, hvilket betyder at landet er en del af Eurozonen. På mange måder minder Réunion om Hawaii, hvilket til dels kommer til udtryk i den store vulkaniske aktivitet i området, samt de paradislignende hvide sandstrande. Réunion er derudover især også kendetegnet ved et fantastisk dyreliv, og øen er hjemsted for mange tropiske fugle. Med billeje på Réunion har du mulighed for på egen hånd at komme rundt og opleve øen i alt dens pragt, og i det tempo der passer dig bedst. Besøg f.eks. de store vulkaner, eller kør med din lejede bil langs med kysten og find en strand der opfylder lige præcis dine krav.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 22 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Reunion er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t

  Vejregler
  Med billeje på Réunion kører man i højre side af vejen, og overhaling foregår kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer, og langs de større veje, findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08 - 20. I mere fjerntliggende egne kan der være langt imellem, og derfor anbefales det at fylde tanken når man ser en tankstation.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje på Réunion.

  Parkering
  I hovedstaden er der afmærkede parkeringsområder, og det koster ca 1 euro i timen. De fleste andre steder er parkering gratis.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt på Réunion, dog mod gebyr. Internationale envejslejer er derimod ikke tilladt.