Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I QATAR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Quatar

  Generel information
  I den sydvestlige del af Asien ligger Qatar. Landet er meget rigt på olie, og i det seneste årti er der investeret massivt i landet, og i særdeleshed hovedstaden Doha. Byen er blevet omdannet til et mekka for turister med imponerende hoteller og fantastiske shoppingmuligheder. Derudover ligger landet ud til vandet, og har op til flere verdensklassestrande at byde på, samt flere gigantiske ferieresorts med private strande tilknyttet.Hvis man ønsker en smule kulturelle indslag på turen, kan Fort Zubarah i byen af samme navn især anbefales. Fortet er bygget tilbage i 1938, og fremstår i dag som et spændende museum.

  Krav
  For at booke biludljening i Qatar skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Quatar er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 - 100 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Qatar kører man i højre side af vejen, og overhaling foregår kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer, og langs de større veje, findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08 - 20. I mere fjerntliggende egne kan der være langt imellem, og derfor anbefales det at fylde tanken når man ser en tankstation. Pga. landets status som oliestat er brændstof generelt billigt.

  Afgifter
  Nogle af de større veje er betalingsveje. Disse er typisk veje mod hovedstaden, eller i forbindelse med nabolande.

  Parkering
  Parkering kan være et problem i specielt større byer. En god idé er at finde et hotel eller lignende, med overvåget parkeringsområde.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er ikke tilladt i Qatar.