Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I PARAGUAY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Paraguay

  Generel information
  I hjertet af Sydamerika ligger landet Paraguay. Paraguay er på mange måder et unikt land, og dette skyldes især landets utroligt frodige natur. Floden Rio Paraguay strækker sig fra nord til syd og er en vigtig del af landets beskyttelse af dyreliv og regnskove.
  Der hvor Paraguay grænser op til nabolandene Brasilien og Argentina ligger det verdensberømte Iguazu-vandfald der hvert år tiltrækker et væld af turister, og som må siges at være et besøg værd.
  I hovedstaden Asunción findes flere turistattraktioner i form af fascinerende muséer og monumenter, samt flere smukke parker. Derudover er hovedstaden især kendt for dens markeder, der oftest ligger i udkanten af byen. Med billeje i Paraguay har du rig mulighed for at komme rundt i landet, og opleve de forskellige seværdigheder på egen hånd, og i dit eget tempo.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Paraguay er som følger:

  • By: 40-50 km/t
  • Hovedvej: 60-80 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Paraguay kører man i højre side af vejen, og overhaling kan ske både højre og venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer, og langs de større veje, findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08 - 20. I mere fjerntliggende egne kan der være langt imellem, og derfor anbefales det at fylde tanken når man ser en tankstation.

  Afgifter
  Nogle af de større veje er betalingsveje. Disse er typisk veje mod hovedstaden Asunción.

  Parkering
  Parkering kan være et problem i specielt større byer. En god idé er at finde et hotel eller lignende, med overvåget parkeringsområde.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Paraguay, dog kun med en minimumslængde på 3 dages billeje. Internationale envejslejer er ikke tilgængelige.