Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MALYSIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Malaysia

  Med billeje i Malaysia er der rig mulighed for at udforske dette fantastiske naturskønne land. Landet er beliggende i det sydøstlige Asien, og grænser op til Thailand. Besøg f.eks. Tasik Perdana Lake Garden som er en unik og meget populær park omgivet af fantastisk natur. Derfra kan man tage videre til Penang og nyde et par dage i ro og mag ved de omkringliggende hvide sandstrande, eller snorkle i det krystalklare vand der er kendetegnende for stedet.
  Omkring 2 timers kørsel udenfor hovedstaden Kuala Lumpur ligger et elefantreservat ved navn Kuala Gandah Elephant Conservation Centre. Dette er beliggende omgivet af tropisk regnskov, og er et meget populært turistmål.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 23 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Maksimumalderen for billeje i Malaysia er 70 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Malaysia er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  Ved biludlejning i Malaysia kører man i venstre side af vejen, og overhaler kun højre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Tankstationer i Malaysia er oftest beliggende i forbindelse med motor- eller hovedveje. Derudover i forbindelse med byer og er normalt åbne fra 08 - 20.

  Afgifter
  Alle motorveje i Malaysia er betalingsveje. Dette er også gældende for de fleste hovedveje der fører væk fra byerne.

  Parkering
  I Malaysia kan det være svært at finde parkeringspladser i de større byer. Oftest har hotellerne tilhørende parkeringsfaciliteter, som tilmed i de fleste tilfælde er gratis.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Malaysia. Som regel er det gratis, ved afhentning og aflevering i samme by. Internationale envejslejer er ikke tilladt.